Haberler

Fenerbahçe'nin Muhtemel Rakipleri

Güncelleme:

Vaslui'yi Romanya'da 4-1 ile eleyen sarı-lacivertlilerin muhtemel rakipleri belli oldu.

Fenerbahçe UEFA Şampiyonlar Ligi 3.turunda 1-1'in rövanşında Rumen temsilcisi FC Vaslui'yi 4-1 geçerek tur atladı.

Sarı-lacivertlilerin Devler Ligi'nde gruplar öncesi son adım olan play-off turundaki muhtemel rakipleri de belli oldu. Fenerbahçe kuraya seribaşı olarak giremeyecek.

EMENİKE'NİN TAKIMI RAKİP OLABİLİR

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gece oynanan maçlarda alınan sonuçlardan sonra ise play-off turunda torbalar belli oldu. Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri arasında flaş bir şekilde transfer ettiği, şike soruşturması ardından satmak zorunda kaldığı eski oyuncusu Emmanuel Chinenye Emenike'nin takımı Spartak Moskova da var. Sarı-lacivertliler Emenike'yi Karabükspor'dan transfer ederken 25 yaşındaki Nijeryalı oyuncu sarı-lacivertli formayı giyemeden ve Kadıköy'e ayak basamadan gelişen şike soruşturması sonucunda Spartak Moskova'ya 10 milyon euro bedelle satılmak zorunda kalmıştı.

Transferinin ardından Türkiye'deki günlerinden etkilendiğini açıklayan ve bir daha Türkiye'ye gelmeyi düşünmediğini belirten Emenike olası böyle bir eşleşmede nasıl davranacak, merak konusu...

Sarı-lacivertli taraftarların, yöneticilerin olduğu kadar sportif direktör Aykut Kocaman'ın içinde de bir "ah" olarak kalan Emenike ilginç bir tesadüfle kurada eşleşmenin gerçekleşmesi durumunda Kadıköy'e gelebilir. Öte yandan Fenerbahçe'nin kura çekimi öncesi UEFA'nın torbalarda yeni bir düzenleme yapmaması durumunda şu an muhtemel rakipleri ise Dinamo Kiev (Ukrayna), Panathinaikos (Yunanistan), FC Kopenhag (Danimarka), Sporting Braga (Portekiz) takımları.

Kura çekimi Cuma günü 13.00'te gerçekleştirilecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi 4.tur

(Şampiyon olmayanlar grubu)

Seribaşılar;

Sporting Braga (POR)

Dinamo Kiev (UKR)

Panathinaikos (YUN)

FC Kopenhag (DAN)

Spartak Moskova (RUS)

Seribaşı olmayanlar;

Fenerbahçe (TUR)

Udinese (ITA)

Lille (FRA)

Malaga (ISP)

Borussia Mönchengladbach (ALM)

Kaynak: Spor

Spartak Moskova Fenerbahçe Romanya Vaslui Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title