Haberler

Fenerbahçe - Galatasaray Medıcal Park Maçının Ardından

Galatasaray Medical Park Baş Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu ise, oyuna istedikleri gibi başlayamadıklarını ifade ederek, "Maçın kopma anlarında da istediğimiz direnci gösteremedik

18. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı kupasını kazanan Fenerbahçe'nin Baş Antrenörü Lazslo Ratgeber, zorlu bir mücadele oynadıklarını belirterek, "Karşılaşma öncesi yapmış olduğumuz toplantıda başkanımız, yönetimimiz ve taraftar için kalpten oynamamız gerektiğini konuştuk. Menajerimiz Didem Akın için de önemliydi bu karşılaşma. İyi motive olduk ve iyi mücadele ettik. Ancak bu gayretli mücadelemizin yanında daha da iyi basketbol oynamalıyız. Yerli oyuncular ile yabancıların bir arada iyi kaynaşması gerçekten de bizim için önemliydi" dedi.

Galatasaray Medical Park Baş Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu ise, oyuna istedikleri gibi başlayamadıklarını ifade ederek, "Maçın kopma anlarında da istediğimiz direnci gösteremedik. Fenerbahçe çok tecrübeli bir ekip. Uzun bir yolumuz var. Hem lig hem de Euroleague'e konsantre olmamız gerekiyor. Biz yerli ve yabancı oyuncu ayrımı yapmaksızın bir takımız. Takım olarak doğru işler yapmamız gerekiyor. Bundan sonraki karşılaşmalarda direnci göstermemiz gerekli" diye konuştu.

Karşılaşmayı 2 sayıyla tamamlayan Şaziye İvegin ise basın toplantısında yapmış olduğu açıklamada, "Hem kupa hem de derbi mücadelesi oynadık. Maç öncesi bu kadar farklı kazanacağımızı düşünmüyorduk. Basketbol olarak belki iyi düzeyde olmayabiliriz ama mücadele gücümüz iyiydi" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe'de Nevriye Yılmaz da, zorlu geçen bir karşılaşmayı kazanma başarısı gösterdiklerini söyledi.

Mücadeleyi 16 sayı- 14 ribaund- 2 asist ile tamamlayan Nevriye Yılmaz, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Zorlu geçen bir karşılaşmayı kazanma başarısı gösterdik. Geniş bir kadroya sahibiz. Önemli olan bu mücadeleden galibiyetle ayrılmamızdı. Biz de bunu başardık. Farklı galibiyet elde ettik ve umarım bunun devamını sezon içerisinde de getiririz" dedi.

Galatasaray Medical Park karşısında 11 sayı- 3 ribaund- 2 asist ile oynayan Birsel Vardarlı ise, "Takım olarak iyi basketbol oynadık. Kupayla başlamak bizim için önemliydi. Bunu başardığımız için mutluyuz" açıklamasında bulundu.

FENERBAHÇE'YE KUPASINI CUMHURBAŞKANLIĞI BAŞDANIŞMANI BAHATTİN CEBECİ VERDİ

Maç sonunda düzenlenen törende Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Bahattin Cebeci, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ile yönetim kurulu üyesi Julide Sonat, kupa şampiyonu Fenerbahçeli oyunculara ve teknik heyete madalyalarını verdi.

SERHAN TÜRK- İSTANBUL- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title