Haberler

    Federal Polis Tarihindeki En Büyük Operasyonu Gerçekleştirdi

    Bin 500 polisin katıldığı operasyon, ülke tarihinde federal polis tarafından yürütülen en kapsamlı ve en büyük operasyon olarak açıklandı.

    Bin 500 polisin katıldığı operasyon, ülke tarihinde federal polis tarafından yürütülen en kapsamlı ve en büyük operasyon olarak açıklandı. Sabah saat 06.00'da başlayan ve eş zamanlı olarak Düsseldorf, Siegen, Dortmund ile Gelsenkirchen kentlerini kapsayan operasyonunun hedefi, insan taciri çetenin yönetici ve üyelerini yakalamaktı.

    Uzun süreden beri yürütülen soruşturma çerçevesinde Siegen'de Taylandlılara ait bir masaj salonunda çete lideri 59 yaşındaki kadın yakalandı.

    Çete üyeleri, Tayland'dan ülkeye getirdikleri kadınları Almanya'nın çeşitli kentlerinde fuhuşa zorlamakla suçlanıyor. Kuzey Ren Vestfalya (NRW) merkezli gerçekleşen operasyonda polis tam 62 genelev ve eve baskın düzenledi. Operasyon, federal polisin şimdiye kadar gerçekleştirdiği en büyük ve en kapsamlı operasyon olarak değerlendirildi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Gelsenkirchen Düsselldorf Dortmund Siegen Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title