Haberler

Fatsa'da Tubitak 4006 Bilim Fuarı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

Fatsa Lokman Hekim Mesleki ve Anadolu Lisesinde, öğrenciler tarafından hazırlanan toplam 20 proje TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nda görücüye çıktı. Bilim fuarının açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Müdürü Abdullah Akkaya, bilim fuarının bu yıl ilk defa yaptıklarını belirtti.

Bu tür projelerin öğrencilerin başarısına katkı sunduğunu ifade eden Akkaya, "Öğrencilerimizin gerçekleştirdiği çalışmaların tamamı çok önemli. Hepsini tebrik ediyorum. TUBİTAK projemizde farklı 20 proje yer aldı. Öğrencilerimiz iyi çalışmalara imza attılar proje yürütücüsü öğretmenleriyle. İsteyen herkes burada öğrencilerimiz tarafından hazırlanan projeleri görebilir" dedi.

Fuarın açılışı Fatsa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Töngel ve Ramazan Akyol, Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Beraat Şahin, Fatsa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Nevzat Aydın, Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nurdoğan Karadağlıoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Abdullah Akkaya Fatsa Ordu Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title