Haberler

Fatima Gülham Abushanab kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Merve Kavakçı'nın kızı Fatima Gülham Abushanab'ın hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Gündemde yer alan isimler arasında Fatima Gülham Abushanab geliyor. Peki, Fatima Gülham Abushanab kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, mesleği ne? Merve Kavakçı'nın kızı Fatima Gülham Abushanab'ın hayatı ve biyografisi ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Merve Kavakçı'nın kızı Fatima Gülham Abushanab'ın hayatı ve biyografisi merak edildi. Peki, Fatima Gülham Abushanab kimdir, kaç yaşında, doğum tarihi kaç, nereli? Tüm bilgiler haberimizde...

FATİMA GÜLHAM ABUSHANAB KİMDİR?

Fatima Gülham Abushanab, lisans eğitimini Uluslararası İlişkiler alanında George Mason Üniversitesinde tamamladı. Daha sonra Georgetown Üniversitesinde Liberal Studies programında Müslüman-Hristiyan İlişkileri bölümünde yüksek lisans yaptı. Washington D.C.'de sürdürdüğü eğitimin yanı sıra farklı yerlerde araştırma asistanlığı görevi aldı. Abushanab'ın görev aldığı kuruluşlardan bazıları Becketfund Organization for Religious Liberty, Woodrow Wilson International Center for Scholars ve United States Congress oldu.

Fatima Gülham Abushanab kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Merve Kavakçı'nın kızı Fatima Gülham Abushanab'ın hayatı ve biyografisi!

MERVE KAVAKÇI VE ALİ AHMAD ABUSHANAB'IN KIZI

NATO Zirvesi'nde ülke liderleri ile tek tek bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a görüşmeler esnasında eşlik eden kişi dikkatlerden kaçmadı. Herkesin merak ettiği bu ismin Merve Kavakçı ile Ali Ahmad Abushanab'ın kızı Fatima Gülham Abushanab olduğu öğrenildi. Abushanab, Cumhurbaşkanlığı'nda uluslararası ilişkiler uzmanı olarak görev yapıyor.

NATO Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik eden o kişinin Merve Kavakçı ve Ali Ahmad Abushanab'ın kızı ve Mariam Abushanab'ın kız kardeşi olan Fatima Gülham Abushanab olduğu öğrenildi.

CUMHURBAŞKANLIĞI'NDA GÖREV YAPIYOR

Abushanab'ın Cumhurbaşkanlığı'nda uluslararası ilişkiler uzmanı olarak görev yaptığı ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fatima Gülham Abushanab Fatima Gülham Abushanab Merve Kavakçı Merve Kavakçı Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title