Haberler

Fatih Terim, Burak Yılmaz'ın Yerine Cenk Tosun'a Görev Verecek

Güncelleme:

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Burak Yılmaz'ın sakatlığı nedeniyle EURO 2016 Elemeleri'ndeki Çek Cumhuriyeti ve İzlanda maçlarında Cenk Tosun'a yer verecek.

Burak Yılmaz sakat, Umut-Mevlüt formsuz... Çekler'e ve İzlanda'ya karşı en büyük gol silahımız, Beşiktaş yıldız Cenk Tosun!

Fatih Terim'in, 5 maçta 4 gol atıp 2 asist yapan genç forveti aday kadroya çağıracağı öğrenildi. 10 ve 13 Ekim'deki kritik maçlarda Cenk'in 11'de başlaması bekleniyor.

TERİM'İN GÖZÜNE GİRDİ

Sezona fırtına gibi başlayan Cenk Tosun'un, Letonya ve Hollanda maçları kadrosuna çağrılmaması tartışma yaratmıştı. Beşiktaş'ın genç golcüsü, Burak'ın sakatlığında Milli Takım'ın da umut ışığı oldu... Cenk, sergilediği müthiş performansla EURO 2016 yolunda kaderimizi belirleyecek Çek ve İzlanda maçları öncesi Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in gözüne girdi. Terim, Cenk'i Gençlerbirliği önünde Ümit Milli Takım yardımcı hocası Emre Aşık'a izlettirdi.

RAKİPSİZ KALDI

Fatih Terim, Emre Aşık'tan bu sezon 5 resmi maçta 4 gol atıp 2 asist yapan Cenk Tosun için 'Oyunu çevirdi. Elinden geleni yaptı. İnanılmaz bir özveriyle oynadı" raporunu aldı. Diğer forvet alternatifleri, form grafiği ve skora katkı açısından Cenk'in yanına yaklaşamadı. Son dönemde Terim'in en güvendiği isimler olan Umut Bulut ve Mevlüt Erdinç, bu sezon tek gol dahi atamadı. İleri uçta Cenk rakipsiz kaldı.

CENK NE YAPTI ?
5 MAÇ
295 DAKİKA
4 GOL
2 ASİST

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Fatih Terim Cenk Tosun İzlanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500

Yorumlar (31)

Sanane:

Oylar akpye

14
14
yanıtYanıtla
NecoMobil-IOS:

Kesinlikle doğru bir karar

26
0
yanıtYanıtla
fenerbahçe Mobil-ANDROID:

dogru karar cenk iyi oynuyor

23
0
yanıtYanıtla
abizer:

ulkenin basinda erdogan mili takimin basinda terim oldukca her ikisindende bir cacik olmaz

12
8
yanıtYanıtla
OKUYALIM ÖĞRENELİM:

Ne alakası var Umut Bulut dururken ne bileyim birçok forvet var Cenk Tosun''a gelene kadar

3
16
yanıtYanıtla
ŞAH:

ne oldu başın mı sıkıştı da şimdi hatırladın

19
0
yanıtYanıtla
BJK:

Terim de ki yuzsuzluge bak sen :)

18
1
yanıtYanıtla
KÜRDÜZ ÖLENE KADAR Mobil-IOS:

Burak cok iyiydide

7
11
yanıtYanıtla
haydi Bismillah:

Oldukten sonra kurt Turk laz cerkez diye ayirmiyorlar haberin ola

yanıt7
yanıt0
YunusMobil-IOS:

Bence doğru Karar

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title