Haberler

UBER Sürücüsü, Ücret Yüzünden Tartışma Yaşadığı Kadın Müşteriyi Ezdi

Güncelleme:

İstanbul'un Fatih ilçesinde UBER sürücüsü, ücret yüzünden tartıştığı kadın müşteriye çarptı. UBER sürücüsü gözaltına alınırken hafif yaralanan kadın müşteri ise hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Fatih'te UBER sürücüsü ücret yüzünden tartıştığı kadın müşterisi ile yol kenarında bekleyen başka bir kadına çarparak, kaçtı. Polis tarafından yakalanan sürücü ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, hafif yaralanan iki kadın hastaneye kaldırıldı.

TARTIŞTIĞI KADIN MÜŞTERİYE ÇARPTI

Olay, Eminönü Ragıp Gümüşpala Caddesi'nde saat 19.15 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre UBER sürücüsü ile kadın yolcusu arasında ücret yüzünden tartışma çıktı. Yol kenarında devam eden tartışmaya çevredekiler de dahil olunca, ismi öğrenilemeyen UBER sürücüsü aracına bindi. Sürücü araçla hareket ettikten sonra önce tartıştığı müşterisine ardından da yol kenarında bekleyen bir başka kadına çarparak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ayağı ezilen iki kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ARACIN SAĞ AYNASI VE KAPISI KIRILDI

Balat yönünde kaçmaya çalışan aracı polis Ayvansaray Caddesi üzerinde durdurdu. Sürücü polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken aracın sağ aynasının ve yan kapının kırık olduğu görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gümüşpala Eminönü 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (27)

fatih:

istediğiniz kadar karalayın taksi tekellikten çıkacak eninde sonunda yada siz adam gibi hizmet vericeksiniz. benmi yanlışl biliyorum uberin ücreti çağırırken belli değilmi niye daha sonra tartışma çıkıyor. .

15
3
yanıtYanıtla
misaifir:

ne kadar basi bos varsa taki söferi olmus.

15
1
yanıtYanıtla
Berlinni:

Uber meraklilari. AVRUPA DA UBER NIYE YASAK bir örenin sonra konuşun. Size burda yazarim anlatirim da cahille ugraşacak vaktim yok.

4
11
yanıtYanıtla
HARBİ:

Sen önce Türkçe yazmayı öğren. Sonra insanlara cahil de. Hırt

yanıt2
yanıt0
KARSLI:

TAKSİ VE TAKSİCİLERİ MEDYA KÖTÜLERKEN BİRŞEY YOK HIRSIZ UBERCİLER İNSAN EZDİ Mİ SENARYOO :) :) :) :)

4
7
yanıtYanıtla
Xxx:

Uber Sürücü ve yolcusunun para için tartışması sacma yolcu binmeden ücreti görüyor soferde bunu biliyor

8
3
yanıtYanıtla
ANONİM:

UBER karalama haberi, bomboş haber yapılmış. UBER çağırılmadan önce tüm bilgiler bilgi ekranında görünüyor ve bunun üzerine ekstra bir şey çıkmıyor.

8
1
yanıtYanıtla
Hatice Alan:

Kazaen olmustur. Fazlada büyütmeye gerek yok. Bu Taxicilere malzeme oluyor.

5
3
yanıtYanıtla
Seren can:

Her iki tarafada yazık olmuş biri masum diğeri ekmeğinin peşinde

4
4
yanıtYanıtla
GECENİN ADAMI:

Hiç inanmadım düzmece haber. Taksici terörü her yerde. Gecen de bir tasi ci 11. 000 doları sahibine teslim etmiş. miş miş. Arkadaşım her pislik taksicilerde. bi çeki düzen yok. Bıktııııık

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title