Haberler

Fanatik Taraftarın Sünnet Düğünü Sarı Lacivert Renklerle Yapıldı

-(Özel Haber) Fanatik taraftarın sünnet düğünü sarı lacivert renklerle yapıldı -8 yaşındaki fanatik Fenerbahçeli Deniz Özcan'ın sünnet düğünü davetiyesi bile sarı lacivert oldu -Baba Alper Özcan, araç ve düğün salonu süslemesini dahi sarı lacivert renklerle yaptırdıNEVŞEHİR - Nevşehir'de...

-(Özel Haber) Fanatik taraftarın sünnet düğünü sarı lacivert renklerle yapıldı

-8 yaşındaki fanatik Fenerbahçeli Deniz Özcan'ın sünnet düğünü davetiyesi bile sarı lacivert oldu

-Baba Alper Özcan, araç ve düğün salonu süslemesini dahi sarı lacivert renklerle yaptırdı

NEVŞEHİR - Nevşehir'de 8 yaşındaki Deniz Özcan'ın sünnet düğünü Fenerbahçe'nin renkleri olan sarı lacivert renklerle yapıldı.

Nevşehir'de 8 yaşında ki Fenerbahçe fanatiği Deniz Özcan sünnet düğününü aşığı olduğu takımın renkleriyle yapılmasını istemesi sonrasında baba Alper Özcan'da oğlunun en mutlu gününde bu isteğini kırmadı. Baba Alper Özcan sünnet davetiyesini sarı lacivert yaptırırken araç süslemesi ve düğün salonu süslemeleri de sarı lacivert renklerle yapıldı.

Düğüne gelen davetlilerin kimisinin mutlu olduğunu kimi davetlinin de bu durumdan rahatsız olduğunu söyleyen Alper Özcan "Ben ne yaptımsa oğlum için yaptım" dedi. Özcan, " Oğlumun koyu Fenerbahçe taraftarı olmasından dolayı davetiyesini Fenerbahçe'nin logosu ve renkleri ile yaptık. Devamında tabi koyu Fenerbahçeli olduğu için salon süslemesi, araç süslemesi tamamen her şeyini Fenerbahçe'nin renkleri ile yaptık. Tabi Nevşehir'de yaşadığımız için maçlara gidemesek de koyu Fenerbahçeli olduğu için bu tür şeylerde mutlu etmeye çalışıyorum" diye konuştu.

Alper Özcan, "Sünnet düğüne gelen misafirler arasında çok mutlu olanlarda vardı, tepkili olanlarda vardı. Ama tabi ben oğlum için yaptım. Kendim takım tutmadığım halde böyle bir süsleme yaptım. Oğlum bu durum karşısında mutluluktan havalara uçtu. Bu benim için yeterli" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Alper Özcan Fenerbahçe Nevşehir Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title