Haberler

Fanatik Filmi

Fanatik filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Fanatik filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Fanatik, sevdiği bir aksiyon i oyuncusunu takip etmeye başlayan bir hayranın hikayesini konu ediniyor. Takıntı haline getirdiği oyuncuyu takibe başlayan adam, bir süre sonra oyuncunun hayatı için büyük bir tehlike oluşturmaya başlar.

Yönetmen Fred Durst’ün, kendi başına gelen bir olaydan esinlenerek Dave Bekerman ile kaleme aldığı de, oyuncuyu takip eden hayran rolünü John Travolta canlandırıyor.

Yönetmen: Fred Durst

Senaryo: Fred Durst, Dave Bekerman

Oyuncular: John Travolta, Devon Sawa, Ana Golja, Jacob Grodnik, James Paxton, Josh Richman, Jeff Chase, Luis Da Silva Jr., Jessica Uberuaga, Rene Michelle Aranda, Marta González Rodin, Leslie Sides, Theresa Ireland, Denny Mendez, Elle Matarazzo, Danny Minnick, Martin Peña, Lisa Lynn Dempsey, Neb Chupin, Rob Wolfe, Marcela Herrera, Lyric, Dominic Salvatore, Gabe Karon, Tyler Hammond, Carlton Bell, Kenneth Farmer, Erin Reese Alexander, Nikola Chupin, Jimmy Marino, Nick Loren, Saul Green, Alex Ellis, John Schwert

Filmin Türü: 0

Orijinal Adı: The Fanatic

Yapımcı Firma: Siyah Beyaz Movies

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 88 dk.

Dağıtıcı Firma: CGV Mars Dağıtım

Vizyon Tarihi: 20.03.2020

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Frederico Chaves Guedes John Travolta Yönetmen Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title