Haberler

    Falcao Adım Adım Real Madrid'e

    Güncelleme:

    Real Madrid'in, Radamel Falcao transferinde Monaco ile el sıkıştığı iddia edildi.

    İspanya'nın dev ekiplerinden Real Madrid, Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'nun transferi konusunda Monaco ile anlaşmaya vardı.

    45 MİLYON EURO'YA MONACO'YA TRANSFER OLMUŞTU

    Sakatlığını nedeniyle bu sene ligin ikinci devresinde forma giyemeyen Falcao, geçtiğimiz yaz 45 milyon euro bonservis ücretiyle Fransız ekibine transfer olmuştu. Senelik 14 milyon euro maaş alan 28 yaşındaki yıldız, 2013/14 sezonunda forma giydiği 19 maçta 11 gol atma başarısı gösterdi.

    YILIN TRANSFER BOMBASI OLACAK

    AS'ın haberine göre bu yazın en büyük transfer bombalarından biri olacak Falcao'nun yeni sezonda büyük ihtimalle Madrid ekibinde forma giyecek.

    "MADRİD BENİM HAYATIM"

    Geçtiğimiz günlerde yakın çevresine Real Madrid'de oynamak istediğini belirten Kolombiyalı golcü, "Madrid... Bu benim hayalim." ifadelerini kullanmıştı.

    Falcao'nun yakın bir arkadaşının AS'ye verdiği demeçte, "Falcao çocukluğundan bu yana Madrid'de oynama istiyor. Bunu insanlar biliyorsa, Bernabeu'daki yetkililerin çoktan harekete geçmiş olması gerekiyor." açıklamalarında bulundu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Real Madrid İspanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title