Haberler

Fahriye Evcen, oğlu Karan'la yeni pozlarını paylaştı! Bir saatte rekoru beğeniye ulaştı

Güncelleme:

Güzel oyuncu Fahriye Evcen, Instagram hesabından eşi Burak Özçivit'e benzerliğiyle kısa sürede ilgi odağı olan oğlu Karan ile yeni pozlarını paylaştı. Evcen'in oğluyla pozları bir saatte 1 milyondan fazla beğeni aldı.

2017 yılında meslektaşı Burak Özçivit ile nikah masasına oturan güzel oyuncu Fahriye Evcen, geçtiğimiz sene ilk bebeği Karan'ı kucağına aldı. Çocuğunun fotoğraflarını çok sık paylaşmayan Evcen, bugün peş peşe pozlarını paylaştı.

"BABASI GİBİ KESKİN BAKIŞLIM"

Oğlunu kucağına alarak peş peşe selfie çeken Fahriye Evcen, bu pozlarını 10 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından sevenleriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Evcen'in "Babası gibi keskin bakışlım" notuyla paylaştığı fotoğraflar 1 saatte 1 milyondan fazla beğeni aldı.

İşte Fahriye ve oğlunun yeni pozları...

Fahriye Evcen, oğlu Karan'la yeni pozlarını paylaştı! Bir saatte rekoru beğeniye ulaştı

Fahriye Evcen, oğlu Karan'la yeni pozlarını paylaştı! Bir saatte rekoru beğeniye ulaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burak Özçivit Fahriye Evcen Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (36)

Mal Hüsnü:

Buton ne ?

15
4
yanıtYanıtla
Memleketim:

Allah akil fikir versin. Sunlari begen para kazandir.

19
0
yanıtYanıtla
masallah:

cok guzeller

yanıt0
yanıt2
Sahte:

Sahte görünüşünüze ve gösterişinize çocuğu ne alet ediyorsunuz.

12
5
yanıtYanıtla
smz:

BEĞENİ BUTONU NASIL ÇÖKÜYOR BİRİ BANA ANLATSIN. . . . . . . .

15
0
yanıtYanıtla
NE BEBEKMİŞ BE:

HERKESİN EVLADI KENDİNE GÜZEL KARAN GÜZEL DE DİĞER EVLATLAR ÇİRKİN Mİ

13
1
yanıtYanıtla
1234:

zaten burada bu çocuk en tatlısı en yakışıklısı diğerleri güzel demiyor ki

yanıt1
yanıt3
NE BEBEKMİŞ BE:

1234 ::::: ANLAMAK İSTEDİĞİN YERDEN ANLA ABARTMAYA GEREK YOK DİYORUM GÜZELLİĞİ TARTIŞILMAZ ZATEN DAHA BEBEK

yanıt0
yanıt0
YANİİİİİİİİ:

SIRADAN BİR BEBEK İŞTE COK YÜKSELTMENİN ANLAMI YOK

12
1
yanıtYanıtla
Buk:

Kendisi gibi şuh bakışlı olsa daha mı iyiydi.

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title