Haberler

Evrim Keklik'ten "Survivor All Star'a katılır mısın?" sorusuna tek kelimelik yanıt

Güncelleme:

Survivor 2020'nin dikkat çeken isimlerinin başında gelen Evrim Keklik, Instagram üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtlarken "All Star olsa katılmak ister misin?" sorusuna "Bakacağız" diyerek cevap verdi.

Karakteriyle Survivor 2020'nin en çok konuşulan isimlerinin başında yer alan Evrim Keklik, yarışmanın yorgunluğunu atmak için tatile çıktı. Instagram'da 613 bin takipçisi bulunan Keklik, tatil sürecinde takipçilerinden gelen soruları yanıtlarken All Star'la ilgili soruyu da pas geçmedi.

YARIŞMADAN SONRA 5 KİLO ALDI

Takipçilerinin merak ettiği her şeyi içtenlikle cevaplayan Evrim, "Survivor All Star olursa katılır mısın?" sorusuna "Bakacağız" yanıtını verdi. Survivor'da verdiği kilolarla dikkat çeken Evrim, yarışma bittikten sonra 5 kilo aldığını açıkladı.

Evrim Keklik, yarışmada aynı takımda yer almasına rağmen pek anlaşamadığı Nisa ile ilgili soruya da cevap verdi. Bir takipçisinin "Nisa mi Aycan mı? Hangisini seviyorsun" sorusunu paylaşan Keklik, "Aycan" cevabını verdi.

Evrim Keklik'ten 'Survivor All Star'a katılır mısın?' sorusuna tek kelimelik yanıt

Evrim Keklik'ten 'Survivor All Star'a katılır mısın?' sorusuna tek kelimelik yanıt

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Instagram Star Haberler

500

Yorumlar (21)

ENİS:

Boş beyinli izleyicilerin sms ile para verip boş işleri izleyip, zavallı figüranları idol-fenomen yaptığı günümüz Türkiyesin de aptallık aleminin bir ferdi olmaktan gurur duyanlar var mı, bilmiyorum.

25
4
yanıtYanıtla
SİNE:

Enis, , , sen git dolu işler yap, , seni ilgilendirmeyen konulara burnunu sokma, , izlemiyorsan tv kapato kadar basit. . . boş yapmayı kes. . . sen ve senin gibi survivora çağırsalar ağlayarak gidecekler hep böyle yorumlar yapıyor. . . bakmayın onlarla ilgili haberlere izlemeyin o kadar basit. . . kimin ne yaptığı seni ve benzerlerini ilgilendirmez. . zevk meselesi. . .

yanıt4
yanıt11
kapak:

sana ne lan at kafası ne izleyeceğimizi sana mı sorcaz dallamaya bak

yanıt0
yanıt0
servet:

SİNE SENDE TUR PSACMA PROGRAMI IZLEMEYE DEVAM ET. YORUMLARI BOŞVER. YOSUN TUTMAYA AZ KALMIS BEYNIN

yanıt0
yanıt0
KEMAL:

Bu kadın yarışmaya katılırsa kesinlikle izlemeyeceğim. . . sesi-gülmesi-tavırları her şeyi itici, insanı bunalıma sokar. . .

13
3
yanıtYanıtla
s.s:

GİT GİT YİNE ORTALIĞI BİRBİRİNE DÜŞÜRÜRSÜN.

14
1
yanıtYanıtla
Ya güldürmeyin:

Ya all starda ne işi var

11
4
yanıtYanıtla
Eda ersel:

Kimi bekliyodun All stara nisa ağlakbaşini mı?

yanıt4
yanıt6
ııııııııığğğğğğğğğğ:

bu kadını ve ağzını gördüğüm an tv kapatıyorum

14
1
yanıtYanıtla
..........:

senden daha başarılı bir kadın yarışmacı gelır yine kıskanırsın. . . . . . . . . . .

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title