Haberler

Sevdiği kıza evlilik teklifini motor kaputuna yazdırdı

Güncelleme:

Karabük'te motor ustası genç, kız arkadaşına, 10 otomobilin motor kaputuna yazdırdığı yazıyla evlenme teklif etti.

Motor ustası 24 yaşındaki Sinan Yavuz, kız arkadaşına evlenme teklif etmek için Karabük'ü Safranbolu ilçesine bağlayan Kanyon Köprü'de yaklaşık 20 arkadaşının katılımı ve 10 otomobille sürpriz bir organizasyon düzenledi.

Sürprizden habersiz şekilde köprüye gelen Merve Özay (22), bir anda yan yana dizilen 10 otomobilin motor kaputları açılınca "Benimle evlenir misin?" yazısını gördü. Şaşıran genç kız, arkadaşlarının alkışları ve konfetiler altında teklifi kabul etti. Yavuz, önünde diz çöktüğü Özay'a, çiçek verdi, ardından yüzük taktı. Arkadaşları da evlilik şarkılarıyla çiftin mutluluğuna eşlik etti.

Evlilik teklifini motor kaputuna yazdırdı

Yavuz, arkadaşları sayesinde böyle bir organizasyonu düzenlediğini söyleyerek, çok mutlu olduğunu ve bu sürprizi hazırlamada kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Sinan Yavuz Karabük Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Sözleşmeli öğretmen ataması Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (14 Mayıs) kararları neler? Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

500

Yorumlar (24)

ADAM:

Hayret hecelemeyi doğru yapmış keko

14
17
yanıtYanıtla
kafası  çalışır herhalde:

o kadar da olsun yaaw

yanıt0
yanıt3
Ey Türk gençliği böylemi olmalıydın ??:

Yeni yetmeler herşeyin içine ettiler ama bilmiyorlarki bu akılla bu hayat yürümez gönder anne babanı kızı annesinden babasından istesinler yok illa entel dantel garip garip davranışlar sergileyicekler sonra bir bakarsınki mahkeme salonlarındalar yada bir haberde okursun sokağın ortasında saçından sürükledi vurdu dövdü sövdü işte onlar bu tipler bu gençliğin gidişi gidiş değil Allah sonumuzu hayreylesin.

19
2
yanıtYanıtla
musa:

arkadaşlar çıtayı yükseltmeyin sonrasında gerçek yaşama dönünce ayrılmalara daha çok oluyor. daha gerçekçi olun sevdiğinizi bir çiçek ile evlenmek istediğinizide bir çiçekle olur.

17
0
yanıtYanıtla
romantik:

böyle çıtamı olur kız olsam bukadar tofaş ve kekoyu gördükten sonra geri kaçardım birlikte köşede tespih çekicekler heralde

yanıt10
yanıt2
Yamuk SPOR:

Ulan bu tombik için değer mi birader? Bu kılığıyla kendini prenses hissettirdiğin göbüşlü ablamız, yarın sana gemileri geri geri süreceksin diye trip atacak ayıktırayım. .

6
9
yanıtYanıtla
et istiyor et:

öyle deme zayıf erkekler yağlı butlu hatun seviyor

yanıt0
yanıt0
ANKARAAAAA:

Umarım daha beteri seni bulur, seni bulmazsa çocukların bulurda, öyle insanlarla alay etmek nedir öğrenmiş olursun.

yanıt7
yanıt0
vatansever:

az bi beyni olan o tabutu kulanmaz ailesini bindirmez o tabutu kulananla evlenmez

5
3
yanıtYanıtla
GERÇEKLER ACI.:

ulan sizin gibi eş şekler yüzünden kadınların burnu havada

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title