Haberler

Müge Anlı ve Esra Erol'a kötü haber! RTÜK, gündüz kuşağındaki programlar için harekete geçiyor

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıllarda kadınların suistimal edilmesini durdurmak için evlilik programlarını kaldıran RTÜK, bu sefer de cinsel istismar, cinayet ve aile içi şiddetin yer aldığı gündüz kuşağı programlarını kaldırmak için çalışmalara başlıyor. Uzun süredir ekranda bu tarz yayın yapan Esra Erol ve Müge Anlı'nın bu duruma ne tepki vereceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, toplumdan gelen şikayetler ve tepkiler üzerine kadınların suistimal edildiği evlilik programları kaldırmıştı. Evlilik programlarının yerini ise cinayet, cinsel istismar, aile için şiddet ve kayıpların bulunduğu yayınlar aldı. RTÜK, insanların yargılandığı, sorgulandığı, toplumun değeriyle örtüşmeyen bu programlarla ilgili düzenlemeye gidiyor.

GÜNDÜZ KUŞAĞI PROGRAMINA MÜDAHALE EDİLECEK

TGRT Haber'de yer alan habere göre, uzmanlar tarafından hazırlanan gündüz kuşağı programlarına yönelik çalışma Eylül ayına kadar tamamlanacak. Gündüz kuşağı programlarını kaldırmaya hazırlanan kurum, bunların yerine toplumun değer ve yargılarıyla uyumlu, toplumu ileriye taşıyan eğitici ve geliştirici programları önerecek. Mesleki ve kültürel programlara da öncelik verilmesi hedefleniyor.

RTÜK'ün bu hamlesine bu tarz içeriklerden program yapan Esra Erol, Müge Anlı ve Ece Üner gibi isimlerin yasak geldiği takdirde ne yapacağı ise henüz bilinmiyor.

Kaynak: Ecem Altan - Magazin

Esra Erol Müge Anlı Haberler

500

Yorumlar (23)

Babilya :

Kapanmış davaları gündeme taşıdığı içinmi mügeden rahatsız olddunuz. Yoksa insanlara dürüstlüğü öğrettiği içinmi rahatsız oldunuz.

224
67
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Sonunda yaaaa kapatın kardeşim , bunların hepsi zaten şov niyetine yapıyor , Müge’nin orda emekli polisler var vs işi yürütenler var sonra Müge buldu etti diyorlar

134
114
yanıtYanıtla
Tayfun Aksan:

müge anlı bulacagına devlet bulaydıya neden bulmuyor müge anlı herseyi göz onune koyuyor fotografı cekıyor cınayet vsre cozuluyor sonra neymiş program kapanacakmıs para kazanıyorlarmıs kazansınlar boyle ınsanlara yardım edecek o para helalı hos olsun o programda olmasın bu ulke daga neler gorur neler...

yanıt13
yanıt0
Zeynep Nursen:

Gariban vatandaşları bulup onların özel hikayelerini ifşa edip tonla para kazanmayı amaçlıyorlar. Bu işler için polisler, ilgili merciler ver para kazanayım diye polisliye filan mı soyundunuz bu ne ya

115
76
yanıtYanıtla
Unknown 123:

Zeynep Hanim maslesef bir sürü olay dosyalari bizde bodrumlarda bekler eger birileri dürtmesse zaman asimina ugrayan o kadar basit olaylar varki inanamassiniz,Müge zaten polisle jandarmayla beraber bu isleri üstleniyor,bu Pogramlar tamda yirtmistik is unutulmustu diyen suclu olduklarindan süphe edilen kisileri rahatsiz eder,sen rahat uyu

yanıt12
yanıt0
Furkan Beşen:

İnşallah kapatır. İkisinin programı da iğrenç. Ne kadar kro insan var sa onların proğramında

83
100
yanıtYanıtla
bekir yapici:

daha igrenc programlar var.

yanıt64
yanıt18
Erkan Arslan:

FURKAN SESEN Onlar KROYSA Sende Trrooooo Sanane Elin Derdlerinden Aynada önce Kendine Bak Ben Kimim Neciyim Hayattaki Rolüm idellerim Nelerdir Diye Sor Ondan Sonra Baskalarinin isine Karis NOKTA

yanıt45
yanıt23
Köfteci Jardel:

Yetmez. Magazin de yasaklanmalı. Ben asgari ücretle çalışırken, Şeyma'nın 1 milyon dolarlık hediyesinin haberine maruz kalmak istemiyorum. Yeter.

144
16
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ilk önce kaynanam gelinim tarzim falan gibi icerigi kurgu kavga dedikodu olan abuk sabuk kimseye bir faydasi ögretisi olmayan fuzili zaman kayibi olan programlari kaldirsinlar esra erolu bilmem ama müge anli onlarca olayin aydinlanmasina vesile olurken topladigi yardimlarla bir cok insanin derdine deva oluyor kizilaya yardim ediyor tekerlekli sandalye yardiminda bulunuyor en azindan toplum adina bir seyler yapiyor tabi bu arada magdurlar görevini yapamayan zafiyet gösterenler meydana cikiyor.

109
13
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title