Haberler

Evlilik de Durduramadı! Ünlü Model Emily Ratajkowski, Soyundukça Soyunuyor

Güncelleme:

Geçtiğimiz ay sade bir törenle evlenen ABD'li oyuncu ve model Emily Ratajkowski, sosyal medyadan yayınladığı cesur pozlarına hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz ay sürpriz şekilde oyuncu Sebastian BearMcClard ile nikah masasına oturan Emily Ratajkowski, bir kez daha cesaretini konuşturdu.

500 BİNDEN FAZLA BEĞENİ ALDI

26 yaşındaki oyuncu ve model, instagram hesabından üstsüz ve göğüslerini elleriyle kapattığı bir pozunu paylaştı. Emily'nin siyah-beyaz karesi 500 binden fazla beğeni ve yüzlerce yorum aldı.

BALAYINDA DA USLU DURMAMIŞ

Instagram'da 16,9 milyon takipçisi bulunan sansasyonel güzel, son olarak eşiyle çıktığı balayında çırılçıplak pozlar vermiş, söz konusu kareler toplam 3 milyon beğeni almıştı. Ratajkowski ayrıca, balayındayken eşinin havuz başında kalçasına güneş yağı sürdüğü anın fotoğrafını yayınlamış ve bu görüntü de olay olmuştu.

İşte ünlü modelin son paylaşımı;

Evlilik de Durduramadı! Ünlü Model Emily Ratajkowski, Soyundukça Soyunuyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Emily Ratajkowski Instagram Cinsellik Magazin Haberler

500

Yorumlar (33)

is:

''''geberisrail'''' nasıl bir nicktir ya? Filistinliler topraklarını para karsılıgı sattı, hatırlatırım.

13
24
yanıtYanıtla
???:

Hayirdir sana mi kaldi Katil israilin savunuculugu? Topraklarini satti da gel bize zulmet diye mi ac bir bak bakalim neler yapmis israil filistine

yanıt1
yanıt0
....:

Şu batılılar ne kadar da medeni. Ne edep var ne adap çırılçıplak bedeni. Eğer medeni olmak açmaksa bedeni. Hayvanlar avrupalılardan daha medeni.

25
6
yanıtYanıtla
....:

Soyunmanın ve edepsizliğin adı cesaret olmuş. İlginç

19
1
yanıtYanıtla
Aslı:

HATUNDA CESARET VAR ÖZGÜVEN VAR. BAZILARI GİBŞ KORKAK YADA ÖZGÜVENSİZ DEĞİL.

2
16
yanıtYanıtla
geberisrail:

ates basmis kariyi

11
4
yanıtYanıtla
Çuval:

Allah belanızı versin pislik herif

9
3
yanıtYanıtla
Müberra:

Cehennem odun taşıyıcıları iyki helak olmuyoruz

7
4
yanıtYanıtla
Ad:

Bilmiyorum bizim millet nerde yasiyor ama bazi seyleri ya kabullenin ya da bakmayin avrupada amerikada ciplaklik okadar ayip veyatta yuzkizartici degil bizde bir kadini gördügümuzde mayolu mini etekli ciplak diyorlar onlara gore normal herkes kendi örf ve adeti var oyuzden yadir gemak aptalca

5
5
yanıtYanıtla
hm:

cesur ve azgın

3
6
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title