Haberler

Evgi Gönül Kültür Merkezi Burhan Öçal ve Istanbul Orıental Ensemble'ı Ağırladı

Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi (SGKM) Aralık ayında yepyeni kültür sanat etkinlikleriyle izleyici karşısına çıktı.

SGKM, Aralık ayında dünyaca ünlü Türk perküsyon sanatçısı ve oyuncu Burhan Öçal´ı ve Istanbul Oriental Ensemble'yi ağırladı. Türk ve Balkan müziğini harmanlayarak, kendilerine has yorumlayan sanatçılar katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi Aralık ayında birbirinden özel etkinliklere sahne oldu. SGKM sahnesinin Aralık ayındaki ilk etkinliği olan konserde, Burhan Öçal ve Istanbul Oriental Ensemble SGKM sahnesinde dinleyiciyle buluştu. Türk ve Balkan melodilerini kendilerine has yorumlayan sanatçılar dinleyiciye unutulmaz anlar yaşattı.

1 Aralık 2016 Perşembe günü gerçekleşen konserde, seyirci karşısına çıkan dünyaca ünlü Türk perküsyon sanatçısı ve oyuncu Burhan Öçal ve Istanbul Oriental Ensemble, Türk ve Balkan müziğini kendilerine has özelliklerini koruyarak bir araya getirdikleri parçaları seslendirdi. 1991 yılında multi-enstrumanist Burhan Öçal tarafından Türkiye'de kurulan İstanbul Oriental Ensemble iki perküsyonla beraber klarnet, kanun, ud ve keman eşliğindeki melodileri ile dinleyiciyle buluştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title