Haberler

Karısına hakaret eden adam, kendisine müdahale eden mahalleli tarafından öldürüldü

Güncelleme:

Gece saatlerinde Ufuk Mahallesinde Hasan Erdoğan, iddiaya göre evde olan eşine sokaktan bağırarak hakaretler savurmaya başladı.

KENDİSİNİ UYARANLAR TARAFINDAN BIÇAKLANDI

O sırada mahallede bulunan bazı kişiler, Erdoğan'a bağırmaması yönünde uyarıda bulundu. Bunun üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada Hasan Erdoğan göğsünden bıçaklanarak kanlar içerisinde yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

YAŞAMINI YİTİRDİ

Hasan Erdoğan, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Hasan Erdoğan, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Hasan Erdoğan'ın cansız bedeni, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Öte yandan olay yerinde gözaltına alınan ve suçunu itiraf eden A.D. isimli şüpheli, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ufuk Mahallesi Hasan Erdoğan İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

Martin Sikertel:

Oğlum yatıştırın bırakın, yoksa güvenlik güçlerimize bırakın işi. Ne demeye bıçaklıyorsunuz adamı durduk yere domates mi doğruyorsunuz; insan lan karşınızdaki.

109
12
yanıtYanıtla
Davut Uysal :

İnsan mı? Bir daha düşün istersen

yanıt4
yanıt13
DayıBey:

Bence karısına sokaktan agır küfürler etmıstır evinde oturan mahallelide aileler var burada hayırdır falan dedıyse orda kopmuştur olay tahmınımce

yanıt12
yanıt2
Martin Sikertel:

Davut Uysal aklın yok fikrin var; saçmalayıp durma benim yorumlarımın altına git az ötede oyna.

yanıt1
yanıt0
bülent iyigün:

sizler ALLAH,ın kanunları istemesseniz yarın birgün daha çok ölümler yaşayacaksınız şimdi bu katilin cezasını neden o gencin ailesi vermesin çünkü canı yanan o gencin ailesi ALLAH,ın kanunları gibi adaletli bir kanun dünyada yok..

55
55
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Bülent ne içiyorsun kardeş sen çamaşır suyu mu :)

yanıt29
yanıt14
Demir Acer :

kadin kocasindan sikayetci olmayacak olan onu bicakliyanda olacak sana ne be komsu

87
18
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Acilen caydırıcı nitelikte ceza kanunları uygulanmalı. Bence şu an bile uygulanacak kanunlar var ama uygulanmıyor. Polis yakalıyor mahkeme serbest bırakıyor. Bu durum garip olduğu kadar şüphede uyandırıyor. Amaç cumhuriyeti zayıf göstermek..

70
13
yanıtYanıtla
Fenerli :

Feminist kadınlara da aynı tepkiyi verebilir mi bu linç olayını gerçekleştirenler. Bu adamın karısı çocukları inşallah şikayetçi olur sen kimsin de adamı öldürüyorsun. Polis misin?

24
15
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

" ...yarın birgün daha çok ölümler yaşayacaksınız " allahın kanunlarında ölüm yok mu

5
30
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title