Haberler

Euro Truck Simulator 2 sistem gereksinimleri 2023! Euro Truck Simulator 2 kaç GB?

Güncelleme:

SCS Software tarafından çıkarılmış olan bir kamyon simülasyonu Euro Truck Simulator 2, 13 Nisan 2013 piyasaya sürülmesinin ardından büyük kitlelere ulaşmayı başardı. Tır sürmeyi ve uzun yolculuk yapmayı seven oyuncuların vazgeçemediği bir yapım olan ETS 2 sistem gereksinimleri nelerdir? ETS 2 kaç GB? Detaylar haberimizde...

Euro Truck 2 Simulator, SSC Software tarafından çıkarılmış olan bir kamyon simulatörü olan oyundur. 19 Ekim 2021'de Microsoft Windows için çıkmış olan günümüz Avrupa'sını temel almıştır. 13 Nisan 2013'te Linux, 29 Ocak 2015'te MacOS için yayınlanmıştı. Oyunda Scnia, Volvo, MAN, DAF, Iveco, Renault ve Mercedes Benz olmak üzere 7 adet lisanslı kamyon markası bulunmaktadır.

Tır sürmeyi ve uzun yolculuk yapmayı seven oyuncuların en beğendiği yapımlar arasında yer alan Euro Truck Simulator 2'nin sistem gereksinimleri oldukça merak ediliyor. Peki, Euro Truck Simulator 2 oynamak için nasıl bir PC sistemine sahip olmanız gerekiyor? Euro Truck Simulator 2 sistem gereksinimleri, önerilen sistem gereksinimleri ve minimum sistem gereksinimleri! Euro Truck Simulator 2 kaç GB? Sizler için derledik...

ETS 2 (EURO TRUCK SIMULATOR 2) SİSTEM GEREKSİNİMLERİ 2023

ETS 2 MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ:

  • İşletim Sistemi : Windows 7
  • İşlemci : 2.4 GHz
  • Bellek : 2 GB RAM
  • Depolama : 4 GB
  • Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTS 450 veya Intel HD 4000
  • DirectX : 10

ETS 2 ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ:

  • İşletim Sistemi : Windows 8
  • İşlemci : Dual Cope CPU 3.0 GHz
  • Bellek : 6 GB RAM
  • Depolama : 12 GB kullanılabilir alan
  • Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTX 760
  • DirectX : 10

ETS 2 KAÇ GB?

Euro Truck Simulator 2'yi oynayabilmek için en temel kurulum dahil 12 GB boş depolama alanı gerekmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

Euro Truck Simulator Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title