Haberler

Esra Erol, Bu Zamana Kadar 327 Çifti Evlendirmiş

Güncelleme:

Sunuculuğunu üstlendiği izdivaç programında 327 çifti evlendiren Esra Erol, kırılması güç rekoru elinde tutuyor.

İzdivaç programı deyince herkesin aklına ilk gelen isim olan Esra Erol'un bu zamana kadar kaç çifti evlendirdiği sorusu yanıt buldu.

Programın yapımcısı Ali Özbir'in Posta gazetesinden Mesut Yar'a gönderdiği istatistiğe göre, Esra Erol bu zamana kadar 327 çifti evlendirmiş ve evlenen bu çiftlerin bugün itibariyle 54 çocuğu var.

İşte Mesut Yar'ın yazısındaki o kısım;

İzdivaç programlarındaki "bu programda yaşanan her şey gerçektir" notuna kuşkuyla yaklaştığımız yazımıza Esra Erol (atv) cephesinden rakamla yanıt geldi...

Programın yapımcısı Ali Özbir, uyarının altındaki istatistiğe dikkat çekti. Dikkatlice okudum; "327 nikah, 54 çocuk" yazıyor.

İzdivaç rüzgarını başlatan Esra'nınki kolay bir skor değil. Ama bizim itirazımız skora da değil. Bazı amatör piyes oyuncularının üstünden akan acemiliğe...

Bu arada bir istatistik de programda tanışarak evlenen ve sonra yollarını ayıranların rakamları hakkında gelirse, severek yayınlarım. Çünkü işin o boyutu da merak konusu!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ali Özbir Esra Erol Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title