Haberler

Espiye Belediye Başkanı Karadere Açıklaması

"Belediye başkanı olarak görevimin başındayım, inşallah hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere,

"Belediye başkanı olarak görevimin başındayım, inşallah hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

Karadere, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, İçişleri Bakanlığı tarafından 7 Şubat 2013 tarihinde Belediye Başkanlığı görevine tekrar iade edildiğini hatırlattı.

Göreve ilk geldiği günden itibaren Espiye halkının refah seviyesini yükseltebilmek için çalıştıklarını ifade eden Karadere, şunları kaydetti:

"Yaklaşık 9 yıllık bu süreç içinde birçok hizmete imza attık. Espiye halkının menfaatine olan her türlü hizmeti yaptık. Espiye Belediyesi ve Espiye insanın çıkarları bizim için çok önemli. Bunun doğrultusunda hareket ediyoruz. Belediye başkanı olarak görevimin başındayım, inşallah hizmetlerimize kaldığılmız yerden devam edeceğiz."

Karadere, hakkındaki iddialar nedeniyle yaklaşık 4,5 ay cezaevinde kaldığını ve 31 Ocak 2013 Perşembe günü mahkeme tarafından tahliye edildiğini anımsattı.

Espiye'ye yapılması planlanan F Tipi Cezaevi için belediyenin yaklaşık 100 dönüm yer tahsisi yaptığını belirten Karadere, şöyle devam etti:

"Bildiğiniz gibi ben 5 tane arkadaşımla beraber cezaevinde kaldım. Bizi ziyarete gelen bazı vekillerimize, 'sayın vekilim sonuçta ilçemize bölge cezaevi yapılacak, bu cezavei yapılmadan önce ihtiyaçların tam anlamıyla karşılandığı bir cezaevi yapılsın, biz özellikle mühendis arkadaşlarla içeride incelemesini yapıp ona göre projeye katkıda bulunacağız. 4,5 ay gibi uzun bir sürede inceleme şansımız oldu' dedim. Böyle de bir espri yapmıştım."

Muhabir: Gültekin Yetgin

Yayıncı: Dilek Sezen - GİRESUN

Kaynak: AA / Yerel

İçişleri Bakanlığı Erol Karadere Erhan Erol Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title