Haberler

Esnaf Davet Etti Başkan Personeli ile Sahaya Çıktı

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler esnafın halı saha maçı davetini geri çevirmeyerek belediye personelleri ile halı saha da maç yaptı.

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler esnafın halı saha maçı davetini geri çevirmeyerek belediye personelleri ile halı saha da maç yaptı.

Başkan Bekler'in esnaf ile bağını koparmadığını belirten halı saha işletmecisi Polat Ayan "başkanımız halk ile iç içe, halk ile bağlantısını koparmayan bir büyüğümüz biz esnafları sık sık ziyaret ediyor. Esnaflar tarafından yapılan davetleri geri çevirmiyor. Bizde sosyal medya aracılığıyla davet ettik, sağ olsun geri dönüş sağlayarak ilgili arkadaşların ulaşacağını belirtti. Basın Yayın Müdürlüğü personeli arkadaşlar organize etti. Başkanımız eski günlerde olduğu gibi bu gün yine halı sahamızda. Başkanımızın davetimize icabet etmesiyle Turhalımıza yaptığı hizmetlerden dolayı başkanımıza teşekkür etme fırsatımız oldu" dedi.

Spor yapmanın insan sağlığı açısından önemli olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz Bekler, "Bu gün mesai arkadaşlarımız ile halı saha maçına geldik. Polat kardeşimiz bu bölgeye hizmet geldiğinde bizlere teşekkür etmek istediğini belirtmişti. Bizde bir halı saha maçına geldiğimde o zaman edersin demiştim. Belediye çalışmalarımız, esnaf ziyaretlerimiz derken unuttuk. Polat kardeşimiz bizlere mesaj attı. Bizde bu gün buraya maç yapmaya geldik. Spor yamak insan sağlığı açısından son derece önemli, geçen yıllarda öğretmenken her hafta halı saha maçlarına geliyordum. Belediye başkanı olunca işlerimizin yoğunluğundan gelemedim. Bu vesileyle bu başlangıç oldu. Bundan sonra her hafta bir halı saha maçına katılmaya çalışacağım" diye konuştu.

Başkan Bekler ile halı saha maçına katılan Belediye personelleri ise "Başkanımız ile bir arkadaş gibi halı saha maçına gelmek mutluluk verici hem spor yapıyoruz hem de iş arkadaşlarımız ile stres atmış oluyoruz. Başkanımızdan bu tarz etkinliklerin çoğalmasını istiyoruz " diye konuştular. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yılmaz Bekler Turhal Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title