Haberler

'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Yürek Dağlayan Sahne

Güncelleme:

Raci Şaşmaz'ın yapımcılığını üstlendiği dizide, İlyas'ın vurulmasından sonra yaşananlar ve fondaki şarkı herkesi duygulandırdı.

ATV ekranlarının ilgiyle izlenen dizilerinden 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde heyecan doruktaydı. Geçtiğimiz hafta saldırıya uğrayan İlyas yaşama tutunmayı başarırken, dizinin başlangıcında çalan şarkı ve yaşananlar ekran başındakileri duygulandırdı.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Medya Haberler

500

Yorumlar (9)

flash tvMobil-ANDROID:

flastv dizileri gibi dandik

1
11
yanıtYanıtla
urfali:

Alpaslan babasinin silahiyla sıktı..

8
2
yanıtYanıtla
dnz:

Böyle diziler topluma kötü örnek oluyor bence. Mafya,para,silah,es,çocuk,metres... Cok saçma bir dizi yaa.Siddeti tavsiye ediyor insanlar da etkileniyor.

3
5
yanıtYanıtla
Karamürselli Deli HamdiMobil-ANDROID:

Al işte. kurtlar vadisinden bıkmıştık.. şimdi de bu dizi çıktı. . gençleri yankileri yengeç yürüyüşleri silaha şiddete heveslendiren bir film.. kollarda boyunda dövmeler... şekil şekil yürüyüşler.. spor giyim alt üst eşofman....!!!!!

2
5
yanıtYanıtla
HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ:

kahrolsun FANATİZM. orta-doğu ülkelerinin en büyük belası.

1
6
yanıtYanıtla
Ardahanli:

Salaklar bir dizi yüreginizi dagliyorsa türkiyedeki gercek olaylar varken nasil yasiyorsunuz.

3
1
yanıtYanıtla
ELvedaCK:

BİRAZ OLSUN KEŞKE SAYGI DUYSAK İZLEMEYENELR VARSA SAYGILI OLSUN İZLEYENLER KÖTÜ SÖZLERDEN UZAK KALALAIM GÜZEL OLANI YAŞAMAK LAZIM AMA BİZ KÖTÜ OLANI YAŞAMAK İÇİN UGRAŞIYORUZ SONUÇ AYNI ŞEYLER VAR OLUYOR HAYATTA SAYGI VE SEVGİ OLSUN HERŞEY OLUR VE GÜZEL KALIR.

0
0
yanıtYanıtla
TİPİ:

KURŞUN SIKMIYORUZ KURŞUN DÖKTÜRÜYORUZ DADAŞ

0
0
yanıtYanıtla
HAN:

Biktik artik konular hep ayni sade mekanlar ve kisiler degisik hep bagiran cagiran kadinlar kavga kavga kavga. . . . . . . . . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title