Haberler

Eskişehirspor Liderliği Devretti

TFF 1. Lig’in 20. haftasında Manisaspor’a 5-1 yenilen Eskişehirspor, liderlik koltuğu devretti.

TFF 1. Lig'in 20. haftasında Manisaspor'a 5-1 yenilen Eskişehirspor, liderlik koltuğu devretti. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Teknik Sorumlusu Mehmet Tezcan, "Taraftarlarımızdan özür diliyoruz" dedi.

TFF 1. Lig'de averaj avantajını kullanarak liderliğini devam ettiren Eskişehirspor, bu hafta Manisaspor karşısında aldığı mağlubiyet ile koltuğu devretti. Eskişehirspor Teknik Sorumlusu yaptığı basın toplantısında taraftarlardan özür dileyerek, "Skor üzerine konuşmak kolay değil. Maalesef futbolda böyle şeyler oluyor. İlk devre daha iyi oynadık, gol pozisyonlarına girdik ama değerlendiremedik. İlk yarı rakip geldiği tek pozisyonda golü attı. İkinci devre ise forvet alarak oyuna başladık. Bugün takım olarak bireysel hatalar yaptık. Yediğimiz İkinci golden sonra risk alarak oynadık. Sezon başından beri oynadığımız maçlarda yapmadığımız kadar bireysel hatalar yaptık. Sonuçta bu skor doğdu. Çok üzgünüz, taraftarımızdan özür diliyoruz. Rakibin oynadığı futbolu gözardı etmek istemiyoruz. Onları da tebrik ediyoruz. İnşallah bundan sonraki maçlarda telafi edip şampiyonluk yolunda devam edeceğiz. Aldığımız bu mağlubiyet Eskişehirspor camiasını yolundan çevirmez. Bunun böyle bilinmesi gerekiyor. Bugün bir kazaya uğradık ama biz şampiyon olacağız" dedi.

TFF 1. Lig'de Yeni Malatyaspor 37 puan ile 1. sırada yer alırken, Eskişehirspor ise 35 puan ile 2. sırada. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Mehmet Tezcan Manisaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title