Haberler

Eski muhtar, arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı kayınbiraderini silahla öldürdü

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da eski muhtar, aralarında süren arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı kayınbiraderi Murat Oğur'a kurşun yağdırdı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Oğur, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Afyonkarahisar'da eski muhtar, arazi anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı 47 yaşındaki kayınbiraderini tabanca ile vurarak öldürdü.

TARTIŞMA KISA SÜRE SONRA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay, Ali İhsan Paşa Mahallesi 500 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ali İhsan Paşa Mahallesi'nin eski muhtarlarından İbrahim Y., bir süredir aralarında süren arazi anlaşmazlığı yüzünden kayınbiraderi Murat Oğur (47) ile tartıştı.

5 MERMİ İSABET ETTİ

İddialara göre, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine eski muhtar İbrahim Y., yanındaki ruhsatlı tabancası ile kayınbiraderinin üzerine kurşun yağdırdı. Olayda vücuduna 5 mermi isabet eden Oğur, ağır yaralandı. Ardından çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılan Oğur, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından İbrahim Y., cinayette kullandığı tabanca ile polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili başlattığı inceleme devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Afyon Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

Sümbüllü:

Tamam da neden eski muhtar? Öldürülen de muhtar mı olmak istiyormuş?.eskiyince muhtar haber mi oluyor? Eski kaynakçı ustası işçi tavuk döner yemedi eski bahçıvan ben yerim dedi.

3
4
yanıtYanıtla
Sümbülsüz:

Tanınması için eski muhtar diye bahsediyorlar

yanıt0
yanıt0
Sümbülsüz:

Anladın umarım

yanıt0
yanıt0
PAŞALI:

İnsanlar dünya malı için neden bir birlerini öldürüyor ki. sabretsinler hayat denen hikayenin sonunda zaten hepimiz öleceğiz.

5
1
yanıtYanıtla
Odtü İnşaat:

Biri bana muhtarların ne iş yaptığıyla ilgili bilgi verebilir mi?

1
0
yanıtYanıtla
Evlat Babası:

Çok üzüldüm, Murat Oğur okul arkadaşımdı. 25 yıl sonra tekrar bulma sevincimi yaşayamadan acı haberini almak çok kötü bir durum. . . Mekanı Cennet Olsun. Allah geride kalanlara sabır versin.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title