Haberler

Eski kayınvalide dehşet saçtı! Gelinini kahvaltı sofrasında 5 yerinden bıçakladı

Güncelleme:

Konya'da boşandığı eşinin oğlu ve geliniyle konuşmak için gelen kadın, çıkan tartışma sonucu kahvaltı sofrasında gelini 5 yerinden bıçakladı. Bağrışma seslerini duyup gelen adam, karısını üvey annesinin elinde zor aldı. Talihsiz kadının hayati tehlikesi devam ediyor.

Dün Meram ilçesi Havzan Mahallesi Yeni Yol Caddesi'nde meydana gelen olayda, Safiye B. (49), boşandığı eşinin oğlu Mustafa A.'nın evine, iddiaya göre, konuşmak için geldi. Mustafa A., eşi Türkan A. (52) ve Safiye B. (49), mutfakta birlikte kahvaltı etmeye başladı.

TARTIŞMA BÜYÜDÜ

Safiye B., Mustafa A.'ya, kahvaltıdan sonra Türkan A. ile özel konuşacakları söyledi. Mustafa A. salona gittikten bir süre sonra Türkan A. ile Safiye B. arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyüyüp, kavgaya dönüşmesiyle Safiye B., Türkan A.'ya bıçakla saldırdı.

EŞİNİ KURTARDI

Bağrışma sesleri duyup, mutfağa gelen Mustafa A., Safiye B.'nin elinden bıçağı alarak, eşini kurtardı. Vücuduna 5 bıçak darbesi alan ve kanlar içinde kalan Türkan A., ihbarla eve gelen sağlık görevlilerince ambulansla Meram Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Tedaviye Türkan A.'nın hayati tehlikesinin olduğu belirtildi. Safiye B. de polis ekiplerince gözaltına alındı.

Üvey kayınvalide dehşet saçtı! Gelinini kahvaltı sofrasında 5 yerinden bıçakladı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Meram Haberler

500

Yorumlar (1)

Canmen:

Yazi ve anlatim ancak bu kadar bozuk olabilir...kayinvalde ve oglu,eski gelini diyorsunuz...ama hepsi 49 ile 52 yasinda....?!?

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title