Haberler

Eski İçişleri Bakanı, AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, 2.Lig Final Grubu Maçlarına...

Eski İçişleri Bakanı AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, 2.Lig Final Grubu maçlarına kalan Orduspor bayan basketbol takımının maçını izlemek için Muğla'ya geldi.

Eski İçişleri Bakanı AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, 2. Lig Final Grubu maçlarına kalan Orduspor bayan basketbol takımının maçını izlemek için Muğla'ya geldi.

Şahin'i ziyaretinde Muğla Vali Vekili Salih Gürhan, Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Bekir Çeker ile Orduspor taraftarları karşıladı.

Maç öncesi Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Bekir Çeker'i makamında ziyaret eden Şahin, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çeker, ziyaretin anısına Şahin'e milli takım forması, şapka ve kupa hediye etti.

Takımın maçını izlemek için Atatürk Spor Salonu'na geçen Şahin, sporculara başarılar diledi. Maç sonuna kadar bayan basketçilere destek veren Şahin, karşılaşma sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Orduspor bayan basketbol takımının geçen yıl da başarılı bir sezon geçirerek çok iyi mücadele ettiğini söyledi.

Takımın bu yıl daha iyi başarı ortaya koyduğunu belirten Şahin, "Bu sene iki maç kaldı. Büyük bir başarı ortaya koyuyorlar. Bugünkü karşılaşmayı 76-51 gibi farklı bir skorla kazandılar. Orduspor futbol takımımız maalesef Süper lig'den düştü ama inşallah bayan basketbol takımımız 1. Lige çıkarak şehrimizdeki burukluğu tatlıya dönüştürecek inşallah" dedi.

Maçı izlemek için Muğla'ya geldiğine işaret eden Şahin, "Sporda şiddete kesinlikle karşıyım. Son yaşanan olayları tasvip etmek mümkün değil. Bu konuda fazla konuşmak istemem. Zaten yeteri kadar konuşuldu. Olmaması gerekirdi" diye konuştu.

Sporcuların çok çalışarak yurt dışında da ülkeyi daha iyi temsil etmelerini isteyen Şahin, "Yurt dışında belki fanatik olabiliriz ama ülke içinde bir birbirimizin ayrılmaz parçası ve kardeşi olduğumuzu, sadece başarı için yarıştığımızı hep düşünmeliyiz. Bugünde sahada son derece centilmence bir yarış oldu" dedi.

Şahin, karşılaşmanın sona ermesinin ardından Muğlaspor Kulübü'nü ziyaret ederek Kulüp Başkanı Eminer İçten'den çalışmalar ve takımın durumu hakkında bilgi aldı. Muğla Arasta Çarşısı, Kurşunlu ve Şahidi camilerini de gezen Şahin, daha sonra kentten ayrıldı. - MUĞLA

Kaynak: AA / Yerel

İdris Naim Şahin Ak Parti Orduspor Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir? 24 NİSAN HAVA DURUMU: 24 Nisan'da hava nasıl olacak? Afrika tozları Türkiye'ye mi geliyor? Magandalar kadın sürücüye saldırdı! Kadın sürücüye neden saldırdılar? Magandalar tutuklandı mı? Olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title