Haberler

Karısının müstehcen görüntülerini arkadaşlarına gönderdiği iddia edilen şahıs, suçlamaları kabul etmedi

Güncelleme:

Mersin'de, karısının müstehcen görüntülerini arkadaşlarına gönderdiği yönünde suçlamalar yöneltilen şahıs, "5 ay kadar evli kaldık ardından anlaşmalı şekilde boşandık. Benden tehdit ve şantaj ile maddi menfaat elde etmek istiyorlar. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

Mersin'de Nida Nur Yıldız'ın (30), özel görüntülerini cep telefonundan arkadaşlarına gönderdiği iddiasıyla şikayetçi olduğu ve hakkında 'özel hayatın gizliliğini ihlal'den iddianame hazırlanan eski eşi B.E. (43), iddiaları kabul etmedi. B.E, "5 ay kadar evli kaldık, anlaşmalı boşandık. Benden tehdit ve şantaj ile maddi menfaat elde etmek istiyorlar. Suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum" dedi.

Mersin'de ticaret yapan B.E. ile 8 Eylül 2018'de hayatını birleştiren Nida Nur Yıldız, 10 Ocak 2019'da boşandı. B.E, iddiaya göre Yıldız'ın özel görüntülerini çekip, boşanma aşamasındayken, cep telefonundaki mesajlaşma uygulamasından arkadaşlarının olduğu gruba gönderdi. Kendisine gelen mesajlardan sonra durumdan haberdar olup, harekete geçen Yıldız, araştırma sonucu gelin gittiği evde, eşinin 3 farklı kadınla çekilmiş görüntülerini de buldu. Delilleri toplayan Yıldız, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Karısının müstehcen görüntülerini arkadaşlarına gönderdiği iddia edilen şahıs, suçlamaları kabul etmedi

ARKADAŞININ ATTIĞI MESAJLA ORTAYA ÇIKTI

Yaşananlarla ilgili açıklama yapan Nida Nur Yıldız, arkadaşının kendisine attığı 'Videonu izledim' mesajı ile eski eşinin özel görüntülerini arkadaşlarına yolladığını öğrendiğini söyledi. Özel görüntülerinin birçok kişinin eline geçtiğini kaydeden Yıldız, "Eski eşimle bir süre evli kaldıktan sonra ayrıldık. Ayrıldıktan sonra telefonuna kaydettiği özel görüntülerimi başkasına gönderdiğini öğrendim. Konuyla ilgili suç duyurusunda bulundum. Bana yapılan şeyin 3 kadına daha yapıldığını öğrendim. Ben korkmuyorum. Herhangi bir çekincem de yok. Bu benim ayıbım değil. 'Özel hayatın gizliliği'nden davamız açıldı. Savcının iddianameyi kabul etmesini bekliyoruz. Tazminat davası açacağız. En ağır cezayı almasını istiyorum" dedi. Nida Nur Yıldız'ın avukatı Sahra Düzgün Tucel ise "Müvekkilimiz eski eşinin özel görüntülerini WhatsApp gruplarında paylaştığı şikayetinde bulundu. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bir soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında şüpheli hakkında 'özel hayatın gizliliğini ihlal'den iddianame düzenlendi. İddianamenin kabulünü bekliyoruz" diye konuştu.

Karısının müstehcen görüntülerini arkadaşlarına gönderdiği iddia edilen şahıs, suçlamaları kabul etmedi

"SUÇLAMALARI KABUL ETMİYORUM"

Nida Nur Yıldız'ın şikayetçi olduğu eski eşi B.E. ise hakkındaki iddiaları kabul etmedi. Kendisine kumpas kurulduğunu savunan B.E, "5 ay kadar evli kaldık ardından anlaşmalı şekilde boşandık. Benden tehdit ve şantaj ile maddi menfaat elde etmek istiyorlar. Şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mersin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (39)

atarlı vatandaş:

adam 43 kadın 30 yaşında . . . şunu iyi bilin ki bir insan kadın veya erkek 10 yaş üstünde biriyle evlilik kuruyorsa menfaat çıkar vardır sevgi aşk olmaz. . laf. . istisna var mıdır ? milyonda bir ihtimalde olsa var. . bunlar sırtlan kadın dediğimiz model. . amaç bir açık bulup para sızdırmak. . lütfen erkek cinsi yaşça küçük biriyle evlenmeyin. birlikte olun ama asla evlenmeyin. yoksa böyle sürünürsünüz.

22
25
yanıtYanıtla
Hakan:

30 yas bi kadin icin baya ileri bi yas. . . 30 yaslarina gelmis bi kadinin 43 yasinda birisiyle evlenmesi normal. . . 22, 23 olsa o tuhaf olur. . . 30 yasinda kadinlarin cogunda bildigin yaslanma alametleri gozukuyor. . ayrica birlikte olun evlenmeyin ne demek lan sapik misin sen. . . sakin esiniz disinda birisiyle birlikte olmayin, bizim inancimizda buyuk gunah olan birsey . . . millete verdigi nasihatta bak ya. . birlikte olunmus. . .

yanıt11
yanıt0
DOĞRUCU DAVUT:

30 YAŞINDAKİ KADIN 43 YAŞINDA Bİ ADAMLA AŞK EVLİLİĞİ YAPMIYORDUR AMA BU O ADAMIN GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞMASINI GEREKTİRMEZ DEĞİL Mİ. KADININ YÜZÜNÜ GÖSTERİP ASIL SUÇLUNUN YÜZÜNÜ KAPATMANIZ DA KOMİK OLMUŞ

36
6
yanıtYanıtla
Hakan:

Ne bililyorsun da genelleme yapiyorsun, bilimsel bir arastirma mi yaptin. . . 30 yas bi kadin icin sinir yastir. . . 30 artik kadin icin gencligin bittigini gosterir. . . ayrica para icin evleniyorlarsa o da affedilemez bir akilsizliktir. . sonuclari agir olur. . . gercekten sevdiginiz birisiyle evlenin. . .

yanıt3
yanıt3
hülya b.:

neden adamın yüzünü kapatıyorsunuzda kadının yüzü açıkkk ? güzelim kızsın ne buldun bu hanzoda?

30
3
yanıtYanıtla
CRY:

PARA

yanıt16
yanıt2
kadın art niyetli:

parası için tezgaha getiriyorlar adamı. uyanık olun . parası olmasa bu adamla kim evlenir

21
10
yanıtYanıtla
.:

Çok doğru Bi adama bak bide kadına bak kadın resmen adamın parası için evlenmiş hemde yaşlı adam

yanıt3
yanıt1
Hasan:

Para için evlenirsen böyle şeylere hazırlıklı olman gerekir

23
2
yanıtYanıtla
Ahmet:

Allah düşmanın bile ahlaklısını, adam gibi olanını versin. . . .

yanıt7
yanıt1
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title