Haberler

Eski eşini ayağından vurarak rehin alan zanlı: Namusumu temizledim

Güncelleme:

Zonguldak'ta 11 yıl önce boşandığı eşini ayağından vurarak rehin alan zanlı, adliyeye sevk edildiği sırada gazetecilerin "Pişman mısınız?" sorusuna "Namusumu temizledim" diyerek yanıt verdi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, 11 yıl önce boşandığı eşini rehin alarak ayağından vuran Ümit A. (43), adliyeye sevk edildi. Bu esnada zanlının gazetecilerden birinin "Pişman mısınız?" sorusuna verdiği cevap kan dondurdu.

Dün öğle saatlerinde Kepez Mahallesi'nde meydana gelen olayda, cezaevinden izinli çıkan Ümit A., 2009 yılında boşandığı eski eşi Aslı D.'yi (42) evinde rehin aldı. Ayağından vurduğu 3 çocuğunun annesi Aslı D.'yi balkona çıkararak elindeki tabanca öldürmekle tehdit eden Ümit A., çocuklarını göremediğini söyleyerek, velayetlerinin halasına verilmesini istedi. Eve gelen Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Hüzeyfe Yücedağ'ın ikna etmesiyle 2 saat sonra teslim olan Ümit A., gözaltına alındı.

Eski eşini ayağından vurarak rehin alan zanlı: Namusumu temizledim

"NAMUSUMU TEMİZLEDİM"

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ümit A., sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Ümit A., gazetecilerin "Pişman mısınız ?" sorusuna "Namusumu temizledim" diyerek cevap verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kepez Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (10)

Tayyar Durden:

Ayağından vurdun, temizlenmiş oldu namusun; aferin. Ulan 11 yıl sonra mı geldi aklın başına? Kadına bırak silah çekmeyi falan, el kalkar mı, nasıl yaratıksın? Yok yani bir de ayağından vurunca ne oluyor?

7
1
yanıtYanıtla
mk:

birader kadına şiddet elbetteki doğru değil ama bu adama bu noktaya gelene kadar neler yaptılar acaba?hiç düşündün mü?

yanıt4
yanıt4
Tayyar Durden:

BAYHKG düşünmüştüm; sen sorunca hatrını kırmayayım diye tekrar düşündüm. Birisini ayağından yaralayıp da namus nasıl temizleniyor; yine anlamadım. Kafasına taş falan atsaymış bari.

yanıt1
yanıt0
AYŞE:

ERKEKLER KADINLAR SİZİN NAMUSUNUZ DEĞİLİDİR. KADINLARIN NAMUSU SİZDEN SORULMAZ. KADINLAR KENDİ NAMUSUNDAN , SİZDE KENDİ NAMUSUNUZDAN SORUMLUSUNUZ. SİZ ÖNCE KENDİNİZİ KİŞİLİĞİNİZİ KARAKTERİNİZİ AHLAKINI SORGULAYIN KENDİNİZE SAHİP ÇIKIN.

5
2
yanıtYanıtla
BU DA ERKEK Mi BE:

Bosandigin esinin namusundan sana ne lan rezil, pislik mahlukat. . . Namus hep hafifleticiye girmek icin atilan en büyük palavradir, ikincisi de erkeligime laf etti demektir, ücüncü hafifletici ise 2016 yilindan beri agizlara sakiz yapilandir.

5
1
yanıtYanıtla
Kerem Göktürk:

Senin namusun şerefin olsa bir kadına el kaldırmayı geç silah çekmezsin namus ve şeref bir erkeğinin kadınını kimseye muhtaç etmeyip onu mutlu etmesidir ama ne yazık ki hayatta bir haltı başaramayan bu gibi yaratıklar kendine karşılık veremeyecek bir kadın üzerinde üstünlük kurmayı erkeklik zannediyor bu zihniyet değişmez kısasa kısas yapmak şart bu konularda.

5
1
yanıtYanıtla
Bayhkg:

Bu durumlar gerçekten çok zor. Erkek zalim olursa kadın çekiyor, kadın zalim olursa erkek çekiyor. Empati yeteneğini kaybetmiş, kendisini karşısındaki insanın yerine koyup düşünmeyen birisi, ister kadın ister erkek olsun hep bu tarz olaylara sebebiyet verecektir.

5
0
yanıtYanıtla
orman:

Niye vurmaz polis. bu çıkar devam eder. rehin alma olayında yabancı polisler gibi vuracaksın. bak kesilmiyormu

4
0
yanıtYanıtla
kemal:

Kadın vurarak namus temizleyenler, genelevlere de kadınlar gidiyor zaten dimi? sizin namusunuzu kim temizlesin.

2
0
yanıtYanıtla
ozi:

11 sene önce boşandığın kadının namusundan sanane nikahlı karın bile olsa varsa bir yanlış boşanırsın gider, evlendiniz diye sahibi mi oluyorsunuz kadınların, bi rahat bırakın artık, adam gibi adam olanın karısı da düzgün olur, önce kendinizi düzeltin ben erkeğim yaparım, kadından üstünüm diye düşünenin sonu boşanma ve cinayet, bir evlilik bitmişse kesinlikle erkeğin hatasıdır, evine bakan aldatmayan koca kalmadı artık, kadınlar daha delikanlı, genetiği bozuldu adamların

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title