Haberler

Eski CHP İl Başkanları Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, CHP’de artık küslük, kırgınlık döneminin sona erdiğini belirterek, partide siyaset yapan herkesin ortak amacının CHP’nin iktidarı olduğunu vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, CHP'de artık küslük, kırgınlık döneminin sona erdiğini belirterek, partide siyaset yapan herkesin ortak amacının CHP'nin iktidarı olduğunu vurguladı.

Eski CHP Adana il başkanları il başkanı Barut'un davetiyle Ziyapaşa Mado'da kahvaltıda bir araya geldi.

CHP'nin büyük bir aile olduğunu dile getiren Barut, ülkenin geleceği için CHP ailesinin büyümesi gerektiğini kaydetti. CHP içinde geçmişte ve günümüzde siyaset yapan çok değerli insanlar olduğunu vurgulayan Barut, ülkeyi yönetmeye talip olan CHP'nin bir tek üyesini bile kaybetmemesi gerektiğini söyledi.

"KÜSLÜK, DARGINLIK DÖNEMİ SONA ERDİ"

CHP içinde küslük, dargınlık döneminin sona erdiğini dile getiren Barut, partide siyaset yapan herkesin ortak hedefinin CHP'yi iktidara taşımak olduğuna işaret ederek, "Yoksullukla, yoklukla boğuşan halkımızın, bir bölümünde adeta iç savaşın yaşandığı, toplumsal barışın bozulmaya başladığı ülkemizin acilen CHP iktidarına ihtiyacı var. İktidar hedefi doğrultusunda partimize emek veren herkesin görüşü, eleştirisi ve önerisi bizim için çok önemlidir. Partimizin siz emektarlarının görüş, eleştiri ve önerileri iktidar yürüyüşümüzde bize yol gösterici olacaktır" diye konuştu.

Eski il başkanlarıyla sık sık bir araya geleceklerini aktaran Barut, partiye emek veren herkesle buluşacaklarını sözlerine ekledi.

Eski il başkanları da CHP'nin parti programında yapılması gereken düzenlemeler başta olmak üzere, Adana özelinde CHP'nin yapması gereken çalışmalar, CHP'yi halkla buluşturacak organizasyonlar, danışma kurullarının düzenli yapılması, olası bir başkanlık sistemi referandumu ya da olası bir erken seçim hazırlıkları, örgütlenme modelleri gibi konularda deneyimlerini ve görüşlerini aktardılar.

Toplantıya, Ziya Yergök, Anibal Akdamar, Tufan Türkmen, Salman Serttepe, Mehmet Salıcı, Necmettin Atay, Serdar Seyhan, Akif Kemal Akay, Burhanettin Bulut, Levent Ünal, Gökhan Yağ, Timurçin Savaş, İlhan Şahan, Fevzi Ciritci, Etem Hakkı Öztürk katılırken, Tümer Mavi yurtdışında, Sedat Doğan ve Yılmaz Yançınkaya Adana dışında, Arif Bektaş, Çetin Remzi Yüreğir ve Behçet Ünsalan da hasta oldukları için katılmadılar. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Mado Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title