Haberler

Eşinin eski erkek arkadaşını pompalı tüfekle vurdu

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta bir koca, buluştuğu eşinin eski sevgilisini çıkan tartışma sonucu pompalı tüfekle vurdu. Yaralanan adam, o anlarda "Nefes alamıyorum" diyerek yardım istedi.

Evli olan Selahattin A. (32) ve Ayşenur A. (28) Kahramanmaraş'ta, Ayşenur A.'nın eski sevgilisi Mehmet Ç. (42) ile bir araya geldi. Aralarında çıkan tartışma sonucu Selahattin A. Mehmet Ç.'yi pompalı tüfekle vurdu. Yaralı hastaneye kaldırıldı.

Edilinilen bilgiye göre olay akşam saatlerinde Abdulhamithan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Selahattin A., Ayşenur A. ve Mehmet Ç. ile evde bir araya geldi. Bir süre sonra 3 kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Selahattin A., Mehmet Ç.'ye pompalı tüfekle ateş etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

"NEFES ALAMIYORUM POLİS YOK MU?"

Göğsüne isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Mehmet Ç., kapının önüne çıkarak kanlar içerisinde yere yığıldı. Mehmet Ç., silah sesi üzerine evden çıkan apartman sakinlerinden, "Ağabey nefes alamıyorum. Polis yok mu?" diyerek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Eşinin eski erkek arkadaşını pompalı tüfekle vurdu

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR

Mehmet Ç.'ye olay yerinde ilk müdahalenin yapılmasının ardından yaralı ambulansla Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne götürüldü. Yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Olay yerine gelen polis ekipleri ise şüpheli Selahattin A.'yı, olayda kullandığı belirlenen pompalı tüfekle birlikte gözaltına aldı.

Ayşenur A.'nın evlenmeden önce Mehmet Ç. ile arkadaş olduğu ve tartışmanın da bu nedenle çıktığı öne sürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Eşinin eski erkek arkadaşını pompalı tüfekle vurdu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (67)

azd:

kadin eskisini denemis yenisini denemis. ikisini birbirine düsürmüs. ordan gitmis . sakat eskisine hayri olmayanin yenisinemi hayri olur. bulasikli tabaktan yemek yersen böyle olur

40
6
yanıtYanıtla
Mert ekin:

Mustafa kemalin askerleri

14
32
yanıtYanıtla
Türk:

Annenin askeriyim ben oğlum benim. .

yanıt12
yanıt6
Mert:

Nick Türk kendi ermeni şahıs. Annesinin askeriysen babasının postasısın. Da babasının kaçıncı postasısın onu bilemedim. Buradan sana 3 posta tam gelir gibi duruyor.

yanıt3
yanıt6
En:

Neves alamiyorsan ne isin vardi orda

38
6
yanıtYanıtla
Türk:

Sonunda toplumu bozdular,dizilerle filmlerle enteldantel programlarla

40
4
yanıtYanıtla
vatandaş:

dizi mizi, sosyal medya etkisi belli bir oranda olabilir. fakat geçmişte tertemiz miydi bu millet birader

yanıt8
yanıt2
GAMSIZ HAYAT:

Olaya bak. Kadın kendisinden 14 yaş büyük birisiyle sevgili oluyor. Sonra gidiyor başka masum bir adamla evleniyor. Sonra bu adam kadının eski sevgilisini vuruyor. Kadının kocası hapse, eski sevgilisi hastaneye gidiyor. Kadınlar, kadınlarımız. . Ana sütü gibi candan, kar gibi temiz. .

37
6
yanıtYanıtla
ayşe:

Kemal sunal diyesi iki kocalı kadına ben ne yapayım :)

yanıt5
yanıt0
DÜNYA:

ADAM HAK ETMİŞ. ESKİ SEVGİLİNİN YANINDA NE İŞİN VAR. AMA KOCASI ASLINDA ADAMI VURUNCA ONUN YANINDA KADINIDA VURUP ONDAN SONRA POLİSE KENDİ ELİYLE TESİM OLACAKTI . ZATEN HAPİSE DÜŞTÜN BARİ 2'' SİNİDE ÖLDÜR ONDAN SONRA KAFAN RAHATLASIN ŞİMDİ SEN İÇERDE KADIN YİNE AYNI PİSLİĞİ DEVAM EDECEK SENDE BOŞ YERE İÇERDE YATACAN

23
13
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title