Haberler

Eski eşinin çocuklarını göstermediği iddiasıyla intihara kalkıştı

Güncelleme:

Eski eşinin çocuklarını göstermediği iddiasıyla intihara kalkıştı -Mardin'de 21'nci kattan atlamak isteyen şahsı eski eş ikna ettiMARDİN Mardin'de ismi öğrenilemeyen bir adam, 21'inci katına çıktığı binadan atlamak istedi.

Eski eşinin çocuklarını göstermediği iddiasıyla intihara kalkıştı

-Mardin'de 21'nci kattan atlamak isteyen şahsı eski eş ikna etti

MARDİN Mardin'de ismi öğrenilemeyen bir adam, 21'inci katına çıktığı binadan atlamak istedi. Şahıs, boşandığı eşinin ikna etmesi sonucu çatıdan indirilirken, yürekler ağıza geldi.

Mardin'in Artuklu ilçesi Yalım Mahallesi Park Vadi konutlarında ismi öğrenilemeyen bir şahıs bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Durumun fark edilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çıktığı çatıda boşandığı eşine seslenen şahıs, saatlerce çatıda bekledi. Kendisini binanın 21'inci katından aşağı sarkıtan şahıs yürekleri ağza getirdi. Yozgatlı olduğu öğrenilen şahıs, boşandığı eşinin çocuklarını kendisine göstermediğini iddia etti.

Olay yerine gelen polis, sağlık ekipleri ve kurtarma ekipleri binanın altında şahsın atlamasına karşı önlemler aldı. Ardından şahıs ikna edilmeye çalışıldı. Defalarca kendisini çatıdan atmakla tehditlerde bulunan şahıs, boşandığı eşinin olay yerine gelmesini istedi. Şahsın eski eşi ve eşini ailesi olay yerine geldi. Kendisini çatıdan sarkıtan şahıs, bir süre sonra boşandığı eşinin ikna etmesi üzerine çatıdan inmeyi kabul etti. Çatıdan inen şahıs önce sağlık taramasından geçirilirken, ardından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title