Haberler

Eşini ve Baldızını Öldüren Müzisyen Hakim Karşısına Çıktı

Eşini ve baldızını öldüren müzisyen hakim karşısına çıktı Sanık avukatı: "Müvekkilimin hayati tehlikesi var, rehabilitasyon tipi cezaevine konulsun" Mahkeme duruşmaya katılmayan maktül yakınlarına davetiye gönderdiİSTANBUL - Ayrı yaşadığı eşini ve baldızının başına birer el ateş ederek öldüren...

Eşini ve baldızını öldüren müzisyen hakim karşısına çıktı

Sanık avukatı: "Müvekkilimin hayati tehlikesi var, rehabilitasyon tipi cezaevine konulsun"

Mahkeme duruşmaya katılmayan maktül yakınlarına davetiye gönderdi

İSTANBUL - Ayrı yaşadığı eşini ve baldızının başına birer el ateş ederek öldüren ve intihar girişiminde bulunan Müzisyen Emre Güvener'in yargılanmasına başlandı. Duruşmaya maktüllerin yakınları katılmazken sanık avukatı müvekkilinin rehabilitasyon tipi cezaevine konulmasını istedi.

Kağıthane'de ayrı yaşadığı eşi Zerrin Demir Güvener ile baldızı Betül Demir'in başına birer el ateş ederek öldüren ve intihar girişiminde bulunan müzisyen Emre Güvener'in yargılanmasına başlandı.

İstanbul 5.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Kamil Emre Güvener, Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi ile katıldı. Hayatını kaybeden Zerrin Demir Güvener ile baldızı Betül Demir'in yakınlarının katılmadığı duruşmada ayrıca sanık Güvener'in avukatı hazır bulundu. Kimlik tespitinin ardından savunması sorulan Güvener iddianameyi okumadığından savunmasını hazırlayamadığını kaydetti. Güvener, iddianameyi okuyarak savunmasını hazırlamak için mahkemeden süre talep etti. Daha sonra söz alan Güvener'in avukatı Meral Karali, müvekkilin kafasına takılan plaka nedeniyle enfeksiyon kaptığı ve bu nedenle yeniden tedaviden geçirilmesi gerektiğini kaydetti. Müvekkilinin hayati tehlikesi bulunduğunu kaydeden avukat Karali, "Her ne kadar dosya içinde müvekkil R tipi cezaevinde bulunmasının sakıncalı olmadığına dair Adli Tıp raporu bulunsa da bu hususun yeniden değerlendirilerek müvekkilim için yeni bir rapor alınmasını talep ediyorum. Çok ciddi ölüm tehlikesi ile karşı karşıya olduğu için sağlık raporu alınarak rehabilitasyon tipi cezaevine konulmasını talep ediyorum" dedi. Dosyada Adli Tıp raporu bulunduğundan yeni bir rapor alınmasını gerektiren bir husus olmadığını kaydeden mahkeme, sanık avukatının yeni rapor alınması talebini reddetti. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmaya katılmayan maktüllerin yakınları Melahat Demir ve Murat Demir'in adreslerine davetiye gönderilmesini istedi. Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığına davanın ihbarı niteliğinde duruşma günün gönderilmesini kararlaştıran mahkeme duruşmayı erteledi.

Olayın Geçmişi

Müzisyen Emre Güvener, geçtiğimiz Eylül ayında ayrı yaşadığı eşi Zerrin Demir Güvener ile baldızı Betül Demir'i başlarından birer el ateş ederek öldürmüştü. Olayın ardından intihara kalkışarak bir kurşun başına sıkan Güvener uzun süren tedavisinin ardından taburcu olarak tutuklanmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca olaya ilişkin başlatılan soruşturmada Güvener hakkında kasten öldürmek suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle iddianame hazırlamıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Betül Demir Kağıthane İstanbul 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title