Haberler

Otomobil 5 yaşındaki çocuğu ezdi, öfkeli vatandaşlar sürücüyü linç etmek istedi

Güncelleme:

Esenyurt'ta annesinin elini bırakıp yolun karşısına koşan 5 yaşındaki çocuk arabanın altında kaldı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen küçük çocuk çevredeki vatandaşların yardımıyla arabanın altında çıkarılırken, kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Geçtiğimiz günlerde Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesi'nde meydana gelen olayda daha önce de onlarca kazanın olduğu caddede annesi ile birlikte yoldan karşıya geçen 5 yaşındaki Hira, annesinin elini bırakarak karşıya geçmek istedi. Hızla yola atlayan Hira, cadde üzerinde seyir halindeki bir aracın altında kaldı.

O ANLAR SANİYE SANİYE KAMERADA

Çarpmanın etkisiyle onlarca metre aracın altında sürüklenen küçük kız, çevredeki vatandaşların yardımıyla aracın altından çıkarıldı. Kaza sonrasında sinirli kalabalığın tepkisiyle karşılaşan araç sürücüsü ise vatandaşlar tarafından darp edilmek istendi. Bir süre sonra araç sürücüsü, küçük çocuğu aracına alarak hastaneye götürdü. Yaşanan kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

"BURADA HER GÜN KAZA OLUYOR"

Olayın gerçekleştiği caddede sürekli kazaların yaşandığını ifade eden Yılmaz Usta, "Beyaz bir araba hızla gelerek 4-5 yaşlarındaki kız çocuğuna vurdu. Çapmanın etkisiyle çocuk arabanın altında metrelerce sürüklendi ve ön teker kızın üzerinden geçti. Artık kazalar bu caddenin rutini haline geldi. Burada çocuk parkı olduğu için sürekli cadde üzerinde çocuklara araba çarpıyor. Biz daha önce yetkililere ulaşmaya çalıştık. Buraya bir çözüm bulunmasını istedik fakat bir geri dönüş alamadık. Bizim yetkililerden isteğimiz buraya tümsek konulması. Biz burada esnaf olduğumuz için sürekli bu durumla karşılaşıyoruz ve çok üzülüyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenyurt Tragger Haberler

500

Yorumlar (7)

Nur :

Burda sürücünün bir suçu yok, elini bırakan annenin tavrına bir bakın arabaların geçtiği yerde gayet normalmiş gibi hiçbir tepkisi yok annenin. Çocuğun eli bırakılmaz sımsıkı tutarsın. Benim yepenim 12 yaşında hala karşıdan karşıya geçerken sımsıkı tututorum nolur nolmaz. Çocuk o birşey görür koşar güvenemem.

32
16
yanıtYanıtla
senar:

yalnız sürücü de suçlu, anne yolun ortasına gelmiş, ve sürücü hızlı gidiyor hala, yavaşlaması ve hatta durması lazımdı. evet anne de suçlu ama sürücü de suçlu

yanıt4
yanıt5
kioxia :

Nur Hanım kesinlikle haklısınız. Anneye suç bulmuyorum kaza dır. dikkat etmesi gerekiyor. Sonuçta bu bir çocuk. Burada şöföre suç bulamıyorum. Çünkü yaya geçiti değil. Karşı şeritten araç geliyor. kör noktaya kalmış. Yasal olarak sürücü suçlu. 16 yaşından ufak bir birey olduğu için sürücü bu konuda yasal olarak hatalı çıkacak. ve ailenin şikayetçi olması durumunda hapis yatma durumu var. ve suriyeliler bunu meslek haline getirip çocuklarını bu amaçla kullanıp kan parası psikolojik destek parası

yanıt3
yanıt0
Çınar Saraç:

Sürücünün suçu yok , 5 yaşındaki çocuk nerede anne nerede insan çocuğun elini tutar bırakmaz , bu kadar rahat bir anne baba olmaz olsun

31
17
yanıtYanıtla
Tuuba :

Lütfen bu kadar acımasız olmayın, o anne zaten yeterince acı çekiyordur. Hakim bile anne ihmalkarlığından ölen çocuk için anneye ceza vermeyip " O vicdan azabı en büyük ceza" ona derken başka kimsenin yargılamaya hakkı yok diye düşünüyorum. Şoför çocuğun önüne atlayacağını bilse hızlı sürmezdi, annesi de çocuğun başına bunların geleceğini bilseydi asla elini bırakmazdı. Bir de bu açıdan bakın ve küçük çocuğa şifa dileyin.

yanıt3
yanıt17
buğdayın türküsü:

Esenyurt'sa hiç şaşırmadım teksas

6
1
yanıtYanıtla
Kocar li :

insanoglu nu bulmak zor bu ulkede. ezan bile arabesk olmus daha beklenirki@

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title