Haberler

Her şey bir anda oldu! Kör kurşunun isabet ettiği çocuk: Göğsümde ağrı var, vuruldum

Güncelleme:

Esenyurt'ta iki grup arasından sokakta çıkan ve pompalı tüfeğin kullanıldığı kavgada, fırıncıda çalışan 15 yaşındaki erkek çocuk ile bir kadın yaralandı. Çatışma sırasında yaralanan çocuğun vurulduğunu fark edip, çevredekilerden yardım istediği anlar ise kameralara yansıdı.

Esenyurt Yenikent Mahallesi Balıkyolu Caddesi'nde meydana gelen olayda cadde üzerinde henüz bilinmeyen nedenle iki grup arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kavga edenlerden biri, pompalı tüfeğiyle çevreye rastgele ateş etti. Yakındaki ekmek fırınında çalışan 15 yaşındaki İsmail B. ile adı öğrenilemeyen kadın çalışan isabet eden saçmalarla yaralandı. Çok sayıda saçma çevredeki dükkanlara isabet etti. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalelerinin ardından yaralıları hastaneye kaldırdı. Kavga eden gruplar ise kaçarak bölgeden uzaklaştı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERALARINDA

Kavga anları çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, iki grup arasında yaşanan kavga, çocuk ile kadının vurulması, vatandaşların panikle kaçışmaları görülüyor.

Vurulan çocuğun ağabeyi "6-7 kişi kamyonetle geldiler, birbirlerine bağırıyorlardı. 15 yaşında kardeşim üzerini giyindi, eve gidiyordu. Tam o sıra 'göğsümde ağrı var, vuruldum' dedi ve içeri koştu. Yaralananların ikisi de ekmek fırınında çalışıyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Esenyurt kavga 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

MİNE:

Ülke Texas''a dönmüş. İşinde gücünde normal vatandaşın bile can güvenliği yok. Herkeste bir pompalı bir tabanca. Yeter artık. Bireysel silahlanmaya son verilsin. Böyle psikopatlara da ağırlaştırılmış müebbet verilsin ki ülkede gönül rahatlığıyla yaşayalım. Oysa biz Allah''a emanet her an ölecek gibi yaşıyoruz.

5
0
yanıtYanıtla
HERO:

Evet bir ara araba cam filmlerini global tehlike yaratıyor diye ceza kesiyorlardı ne günlerdi be silah serbest tabi ki. .

5
0
yanıtYanıtla
oguz:

ama kardeşim onda bir rant vardı birileri cebini doldurdu yeşil dolarlarla

yanıt1
yanıt0
VTNDS:

İSTANBUL OLDU TEKSAS ÖUNE GELEN SIKILIYOR

2
0
yanıtYanıtla
bireysel silahlanmaya:

HAYIRRRRR

0
1
yanıtYanıtla
oguz:

guruplar ceteler gasp hırsızlık darp yaralama kim ceza alıyor iyi hal denetimli serbestlık korona hadi serbestsin ceza yok yapanın yanına kar kalıyor

1
0
yanıtYanıtla
BOŞ VERSENE:

DÜNYANIN EN SAHİPSİZ YERİ DİYEBİLİRİM. DEVLET BURDA RESMEN YOK. HERKEZ KENDİ DEVLETİNİ KURMUŞ GİBİ. TÜRKÇE KONUŞANI ZOR BULURSUN.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title