Haberler

İnsan kime güveneceğini bilemiyor! 30 yıllık esnaf vurgunu yapıp kaçtı

Güncelleme:

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 30 yıldır kuyumculuk yapan esnaf, kendisine emanet edilen altınlarla birlikte kayıplara karıştı. Mağdur olan vatandaşlar, esnafa 2 gündür ulaşamadıklarını belirterek mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

Esenyurt'ta 30 yıllık bir kuyumcu iddiaya göre yüzlerce vatandaşın emanet ettiği altınlarla kayıplara karıştı. 2 gündür dükkanı açmayan kuyumcunun önüne gelen vatandaşlar mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

Olay, Esenyurt'ta bulunan bir kuyumcuda meydana geldi. Vatandaşların iddiasına göre 30 yıllık kuyumcu vatandaşların para karşılığı aldığı altınlarını sakladı. Aylardır altınlarını alamayan vatandaşlar 2 gündür de açmayan kuyumcunun önünde bugün toplandı. Kuyumcunun kaçtığını ileri süren yüzlerce vatandaş mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

MAHALLELİ ESNAFA ULAŞAMIYOR

Binlerce liralık altının kuyumcuda olduğunu söyleyen vatandaşlar, telefonla da ulaşamadıklarını belirtti. Mağdur vatandaşlardan Cemile Yıldırım, bugün saat 11'de altınlarını almak için anlaştıklarını ancak geri dönüş olmadığını ifade ederek "Haziran ayının ikisinde geldim ödemeyi yaptım kendisine. O günden beri yok hazır değil dedi bana. Çarşamba 11'de gel dedi geldik ama yok" dedi.

"MİLLETE SAHTE DEKONTLAR ATIYORLAR"

Mağdur vatandaşlardan Mehmet Bozdağ ise, "Herkesin aynı şekilde dolandırıp kaçtılar. Adam yok piyasada. En son Pazartesi günü geldi o günden beri yok. Telefonları şu anda kapalı firari kimse nerede olduğunu bilmiyor. Ödeyeceğim dedi ama yalan millete sahte dekontlar atıyorlar" diye konuştu.

Yakın zamanda düğünü olduğunu ve büyük mağduriyet yaşadığını kaydeden Ömürcan Gültekin isimli vatandaş, "Düğün yapacaktım bize bugün dediler ama şu anda kimse yok" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Esenyurt 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (121)

DOĞRUCU:

Bu memleketin ne kerizi nede denizi biter

30
1
yanıtYanıtla
Selçuklu:

Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin.

18
4
yanıtYanıtla
Antalya:

Abiniz baciniz bi yakininiz 1 ceyrek borc istese vermezsiniz ama boyle kuyumculara guvenirsiniz cok iyi olmuş hic üzülmedim

19
1
yanıtYanıtla
eskişehir:

ödünç vermezler garip fakir ya bende üzülmedim

yanıt6
yanıt0
Ali:

Çok iyi olmuş Helal kuyumcu abi. Ellerinden öperim.

20
0
yanıtYanıtla
kara:

iyi olmu sizin enayiliğiniz kardeşim koysaydınız evinize niye veriyosunuz. aaa ordada hırsız var doğru ya. benim altınım yaok banane ben mi düşüneyim şimdi

7
11
yanıtYanıtla
dogru:

faizcilerin altinlari gitti

13
5
yanıtYanıtla
ADALI:

kuyumcuya altın emenet edilirmi bence yalan. kuyumcu aldı altınları bunlarada faiz teklif etmiştir kesin uyanıklarya hem altın yükselecek hemde altın yavruluyacak. nasrettin hocanın hikayesi gibi doğurduğuna inanıyosun da öldüğüne neden inanmıyosun.

15
3
yanıtYanıtla
Armando Diego Maradona:

Heyt beeeeee. . . Aslan abime bak sen. ne oldu faizciler ha cukkayı cebe indirirken iyiydi adamı bulamayınca emanet verdik he bizde yedik. zamanında ash''te pikaçhuyu sözde emanet almıştı değiştirecekti ama sonra ne oldu ikisi yoldaş oldular birbirlerine ve son bölüme kadar roket takımıyla kıyasıya mücadele ettiler . Son olarak söylemek istediğim şeyden bi önceki söylemek istediğim şey şudur ki allah altınıda insanıda yaratandır. son olarak söylemek istediğim şeyde bi önceki söylediğim şey.

14
4
yanıtYanıtla
Zekâ Dezenfektanı:

Ne içiyorsun birader sen¿

yanıt2
yanıt1
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title