Haberler

Esenler'de Her Sokağa Güvenlik Kamerası

Huzur Toplantısı’nda konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Esenler’in huzur ve güvenliğinin devamlılığı için tüm okulların yanı sıra park ve sokakların güvenlik kameralarıyla donatılacağını söyledi.

Huzur Toplantısı'nda konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Esenler'in huzur ve güvenliğinin devamlılığı için tüm okulların yanı sıra park ve sokakların güvenlik kameralarıyla donatılacağını söyledi.

Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından halk ile polis arasındaki ilişkileri geliştirmek ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyip çözmek amacıyla düzenlenen 2017 yılı Huzur Toplantısı,Esenler Kaymakamlığı Konferans Salonu'nda yapıldı.Toplantıya; Esenler Kaymamı Hulusi Şahin, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Esenler İlçe Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan,belediye başkan yardımcıları, okul müdürleri, muhtarlar,din görevlileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

"Şehrimize karşı sorumlu hissetmeliyiz"

Esenlerli vatandaşların şehirlerinin huzuru için kendilerini sorumlu hissetmelerinin önemine değinen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Esenler, polisiye anlamında İstanbul'un en iyi ilçelerinden biri. Esenler'de bizler huzur ve güven anlamında kendimize şehrimizi birer sosyal sorumluluk kabul edersek, çok önemli bir iş yapmış oluruz. Esenler'in huzur ve güvenliğinden kendimizi sorumlu hissedersek, Esenler huzur ve güven anlamında en çok mesafe alacak şehirlerden birisidir" dedi.

Tüm sokaklara güvenlik kamerası

Esenler'de okulların yanı sıra tüm parklar ve sokakları güvenlik kameralarıyla donatmak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile bir çalışma yaptıklarını söyleyen Göksu, "Bu kamera sisteminin güvenlik boyutu Emniyet'e, trafik boyutunun Büyükşehir'e, şehir iç düzeninin ise Esenler Belediyesi'ne entegre edilmesi ile sokakların 24 saat takibinin yapılmasını istiyoruz. Bunun için bizden inşaat ruhsatı alan herkesten bir kamera alıyoruz. 1550 kamera gerekiyor bize. Şu anda 525 kamerayı aldık. Yapacağımız protokol ile Büyükşehir Belediyesi altyapıyı bitirecek, biz kamera sistemini çözeceğiz ve böylece Esenler'in tüm sokakları kameralarla izlenecek. Esenler'in adı gibi 'huzur ve umut şehri' olması için çaba sarf ediyoruz" diye konuştu.

Mobil okul timi devrede

Esenler İlçe Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren de Esenler'de suç oranlarında ciddi oranda düşüş kaydedildiğini belirterek, ilçedeki emniyet çalışmalarının istatistiklerini verdi. Esenler'de kurulan Mobil Okul Timi'nin meyvelerini verdiğini belirten Dağdeviren, "Esenler ilçesi olarak Mobil Okul Timi'nin yaptığı başarılı çalışmalar sonucu istatistiklerde İstanbul birincisi olduk. Okul önlerinde uyuşturucu satışının ve ruhsatsız silah bulundurulmasının engellenmesi konularında ekiplerimiz başarılı çalışmalar yaptı. Ekiplerimiz okul servis araçlarının da güvenliğini sağladılar" dedi.

"Çocuklarınızı gözleyin"

Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin de çocukların doğru yetiştirilmesinin suç oranlarını daha da düşüreceğine vurgu yaparak, "Çocuklarımızı sağlam karakterli, kötü alışkanlıklardan uzak şekilde yetiştirmeliyiz ki uyuşturucu batağına saplanmasınlar. Çocuklarınızı gözleyin, davranışlarındaki ani değişiklikler olumsuz şeylerin habercisi olabilir. Arkadaşlarını, sosyal çevresini ve nerelerde gezdiğini bilin, onları arkadaş kurbanı etmeyin. Eğer çocuklarınızı siz takip etmez, gözetlemezseniz, sonunuz şansa kalır" şeklinde konuştu. Toplantının sonunda dinleyenlerin soruları da cevaplandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Tevfik Esenler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title