Haberler

Esbaş Masa Tenisi Ekibi Adana'dan Madalyalarla Döndü

ESBAŞ Masa Tenisi Kulübü üyelerinden seçilen 5 kişi hafta sonu Adana’da gerçekleştirilen “Adana Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası”na katılarak dereceye girmeyi başardı.

ESBAŞ Masa Tenisi Kulübü üyelerinden seçilen 5 kişi hafta sonu Adana'da gerçekleştirilen "Adana Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası"na katılarak dereceye girmeyi başardı.

8-9 Mart 2014 tarihlerinde Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından, Adana Masa Tenisi İhtisas Kulübü Derneğinin desteği ile Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonunda gerçekleştirilen maçlar kıran kırana geçti. Türkiye'de düzenlenen turnuvalar içinde 2. büyük turnuva olan "Adana Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası"nda bu yıl Türkiye'nin 22 farklı ilinden toplam 201 sporcu mücadele etti.

30-39 yaş kategorisinde yarışan ESBAŞ, kupalarla evine döndü. 182 kişinin katıldığı tek erkekler müsabakalarında arkadaşlarımızdan Ali Sevinç ve Ferit Filiz çeyrek finale kadar gelmeyi başardı. 19 kişinin katıldığı tek bayanlar müsabakalarında ise Dilek Kızkıç kendi kategorisinde tüm maçları kazanarak birinci olurken, arkadaşımız Serap Sönmez Gündem ise üçüncü oldu.

Masa tenisi turnuvasında dereceye girenler dışında, çift erkeklerde Ferit Filiz-Ali Sevinç, çift bayanlarda Emine Özgönül-Serap Sönmez Gündem ve karışıkta ise Dilek Kızkıç ve Kemal Sağ birinci gelerek beş kupanın sahibi olmayı başardı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çukurova Üniversitesi Ali Sevinç Türkiye Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Selma-İsmail Yılmazsibemolsy@hotmail.com:

Sayın Kemal Sağ'ı kutlar başarılarının devamını dileriz...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title