Haberler

Es-Es'in Vazgeçilmezleri Necati ve Boffin

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takımının ligde yaptığı 17 maçın hepsinde Necati Ateş ve Ruud Boffin'e forma verdi.

Eskişehirspor'un ligdeki maçlarında 23 farklı futbolcu ter döktü. Lig maçlarında 8 yabancı futbolcu, 15'de Türk futbolcu kırmızı siyahlı formayı giydi.

Necati Ateş ve Belçikalı file bekçisi Ruud Boffin, 17 maça çıkarak takımlarının ligde en fazla forma şansı bulan oyuncuları oldu. Bu iki futbolcuyu 16 maçla Erkan Zengin, Alfred N'Diaye, Jerry Akaminko ve Diego Angelo takip etti.

Diomansy Kamara ve Veysel Sarı da 15 kez takımda yer buldu. Es-Es formasını Erman Kılıç ve Tarık Çamdal 14'er, Hürriyet Gücer ve Aytaç Kara 12'şer, Özgür Çek ve Henri Bienvenu 11'er, Cristobal Jorquera ve Erkut Şentürk 8'er kez sırtlarına geçirdi.

Ligde, Serol Demirhan 6, Servet Çetin 4, Rodrigo Tello 3, Sezgin Coşkun 2 kez sahaya çıktı. Abdulaziz Solmaz, Tanju Kayhan ve Hasan Hüseyin Acar ise bir defayla takımlarının en az forma şansı bulan oyuncular oldu.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Eskişehirspor Ruud Boffin Necati Ateş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title