Haberler

Erzurum'da Gs Coşkusu, Terörü Telin Mitingine Dönüştü

Erzurum'da Dadaşların Şampiyon Galatasaray Coşkusu, Terörü Telin Mitingine Dönüşürken, Zamana Zaman da Gergin Anlar Yaşandı.

Erzurum'da Dadaşların şampiyon Galatasaray coşkusu, terörü telin mitingine dönüşürken, zamana zaman da gergin anlar yaşandı.

Galatasaray'ın, Turkcell Süper Ligi'nin 34. haftasında kendi sahasında Gençlerbirliği Oftaşspor'u 2-0 mağlup ederek, 2007-2008 sezonunu şampiyon olarak tamamlaması Erzurum'da coşkuyla kutlandı. Kutlama sıralarında taşkınlık yapan bazı taraftarlarla polis arasında gergin anlar yaşandı. Taşkınlık yapan ve alkollü araç kullanarak trafiği tehlikeye sokan bazı taraftarlar polis tarafından kısa süreli gözaltına alındı. Daha sonra şampiyon Galatasaray coşkusu, terörü telin mitingine dönüştü. "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları atan sarı kırmızılı taraftarlar, Hakkari'de bugün şehit düşen 6 asker için Saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşını okudular. Uzun süre devam eden şampiyonluk kutlamaları, polisin Cumhuriyet caddesinde barikat oluşturmasıyla, ikazlarla sona erdi.

(AA-AA-Y) 10.05.2008 23:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title