Haberler

Erzincan Deprem Anı Güvenlik Kameralarında

Deprem anı güvenlik kameralarındaRecep DEMİRCİ/ERZİNCAN, (DHA) - ERCİNCAN'da ge ce saat 00.21'de meydana gelen Richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğündeki deprem anı, güvenlik kameralarına yansıdı.

Deprem anı güvenlik kameralarında

Recep DEMİRCİ/ERZİNCAN, (DHA) - ERCİNCAN'da ge ce saat 00.21'de meydana gelen Richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğündeki deprem anı, güvenlik kameralarına yansıdı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün merkez üssünü kent merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Mertekli Köyü olarak belirlediği deprem, saat 00.21'de oldu. Yerin 1.9 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, kent merkezinin yanı sıra, çevre ilçelerde de hissedildi. Bu depremin ardından bölgede büyüklükleri 2.0 ile 2.7 arasında değişen, 10 artçı sarsıntı daha meydana geldi.

4.5 büyüklüğündeki deprem, Üzümlü Belediyesine ait güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde depremin şiddeti ile çam ağaçlarının üzerindeki kar birikintilerinin yere düşmesi ve belediye binasının sallanması yer alıyor. Deprem sırasında belediye binasında nöbet tutan görevlilerin, sarsıntıyla endişeli anlar yaşayarak, sokağa kaçtıkları görülüyor.

FOTOĞRAFLI

DHA-Genel - Türkiye- Erzincan - Recep DEMİRCİ

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzincan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title