Haberler

ERÜ'de Hacı Bayram Sanık ve Evlatları Camii'nin temeli atıldı

Güncelleme:

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) kampüsü içerisine yapımını hayırsever Sanık ailesinin üstlendiği 650 kişilik Hacı Bayram Sanık ve Evlatları Camii'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) kampüsü içerisine yapımını hayırsever Sanık ailesinin üstlendiği 650 kişilik Hacı Bayram Sanık ve Evlatları Camii'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

ERÜ Kampüsü inşaat alanında düzenlenen temel atma törenine ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, İl Müftüsü Şahin Güven, ERÜ Genel Sekreteri Murat Yenisu ile hayırsever Sanık ailesi katıldı.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu burada yaptığı konuşmada belediyeler olarak hayırseverler ile güzel hayır işleri yapıldığını söyledi.

Başkan Palancıoğlu, "Yapımı tamamlandığında burada güzel bir eser ortaya çıkacak. Talas Belediyesi'nde yaklaşık 13 caminin yapımına vesile olduk. Şu anda da Melikgazi ilçesinde 6 caminin inşaatına devam edilmekte. Bunların içerisinde mimari olarak en çok hoşumuza giden ve en güzel camilerden biri burası olacak inşallah." dedi.

Rektör Çalış da Sanık ailesine teşekkür ederek, "Bilindiği gibi kampüsümüzde bir camimiz var. Ama tek camii yetmiyordu. İl Müftümüz cami teklifi ile geldiğinde memnuniyetle kabul ettik. Çünkü büyük bir kampüse sahip olduğumuz için başka camilere de ihtiyacımız var. İnşallah cami inşaatımız bittiğinde kampüsümüzdeki öğretim üyelerimiz, personelimiz ve öğrencilerimiz faydalanacaklar." diye konuştu.

İl Müftüsü Güven de yapılacak cami hakkında bilgi verdi.

Hayırsever Sanık ailesi adına konuşan İbrahim Sanık ise cami yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

İl Müftüsü Güven'in duasının ardından Hacı Bayram Sanık ve Evlatları Camii'nin temeline ilk beton döküldü.

Tören, hayırsever Hacı Bayram Sanık'a plaket takdimin ardından sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Melikgazi Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title