Haberler

Ersin Korkut, arkadaşlarının kendisine aldığı köpeğin fotoğrafını duygusal bir mesajla paylaştı

Güncelleme:

Survivor'dan elendikten sonra köpeği Mes'in ölüm haberini alan Ersin Korkut, arkadaşlarının kendisini teselli etmek amacıyla aldığı köpeğin fotoğrafını paylaştı. Ersin Korkut paylaşımında, "Arkadaşlarım bana sürpriz yapıp bu minik yavruyu sahiplenmişler. Mes'in anısını bu minikle devam ettireceğim" dedi.

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2020'den geçirdiği sakatlık nedeniyle elenen Ersin Korkut, köpeğinin ölüm haberini alınca yıkılmıştı. Acun Ilıcalı, Ersin Korkut'a köpeğinin öldüğü haberi verildikten sonra daha fazla üzülmemesi için arkadaşlarının kendisine Mes'e benzeyen aynı cins bir köpek aldığını açıklamıştı.

FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Ersin Korkut, arkadaşlarının aldığı köpeğin fotoğrafını duygusal bir mesajla sosyal medya hesabından paylaştı. Ersin Korkut paylaşımında, "Başta Acun abi ve Acun Medya çalışanlarına teşekkür ederim. Ben üzülmeyeyim diye oğlum Mes'in ölümünü yarışmada kaldığım süre boyunca benden saklamışlar. Elbette duyunca çok üzüldüm. Ama Mes çok güzel bir 12 sene yaşadı. Yaşlıydı ve ömrü maalesef bu kadarmış. Arkadaşlarım bana sürpriz yapıp bu minik yavruyu sahiplenmişler. Şimdi İstanbul'da beni bekliyor. Mes'in anısını bu minikle devam ettireceğim. İsim bulma konusunda bana yardımcı olur musunuz? Yeni dostumun adı ne olsun? Yorumlarınızı bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Ersin Korkut, arkadaşlarının kendisine aldığı köpeğin fotoğrafını duygusal bir mesajla paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ersin Korkut Tv8 Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (61)

Balkes:

O kadar şehitimiz varken daha önemli konular varken, Ersinin iti memleket meselesi oldu hayret

29
16
yanıtYanıtla
Enes:

Oy dediğin senin benim gibi bir canli. Sehitlerimize ise akilan göz yaşlarının haddi hesabı yok. Rabbim onları nurlar içinde yatırsın fakat konumuzu buralara nasıl çekiyorsunuz hayret. Sen bunları yazacagina git aziz şehitlerimiz için kuran oku kuran.

yanıt6
yanıt7
Jameson:

dudaklarına ayran damlattığım, elbette veriliyor şehit haberleri. Haberlerden sonra dizi film izlemiyor musun?Göz kapaklarına kirpik batırdığım yemeden içmeden yat Askerlik yapmadan şehitlikten bahseder oldunuzŞehit haberleride mevcut bu sitede ama sen ersin''in haberini okuyorsun beyinhamuru

yanıt2
yanıt8
..........:

İlgilenmeyin bu kadar

yanıt4
yanıt2
Aaa:

İnsanlar şuan büyük bir savaşın ve çaresizliğin içinde siz yaklaşık bir aydır ersinin köpeği ile uğraşıyorsunuz

21
6
yanıtYanıtla
Kapak:

Hadi gel Ersin i konuşmak yerine dünyayı kurtaralım.A pardon ! Bu söyleyip sonra televizyon izlemem gerek elbet biri yapar!

yanıt0
yanıt0
BANANE:

Banane senin köpeğinden

13
4
yanıtYanıtla
Enes:

Sende okuma ve yorum yapma o zaman. Bencil insan...

yanıt2
yanıt6
BABANE:

Okumadım zaten sürekli manşetlerde görmekten sıkıldım

yanıt2
yanıt3
Fadime Akbaba:

Ne kadar merhametten uzak acımasızca yorumlar yapıyorsunuz. Hayvanı sevmeyen insanı sevemez, hayvana merhameti olmayan insana da olmaz. Bir çocuğun kuşu öldüğü için taziyesine giden bir Peygamberin ümmetiyiz. Sizde ki bu duygu insana dair olamaz....

12
5
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title