Haberler

Erkekler Bu Kitabı Çok Sevecek Fakat Kadınlar Daha Çok Okuyacak.

Güncelleme:

Sola Yayınları'ndan çıkan, Tuncer Aktaş'ın yeni romanı "Maskulist" esprili üslubu ile erkeklerin toplum içinde dile getiremediklerini gözler önüne seriyor.

Destansı aşk diye yutturulmaya çalışılan büyük savaşlara bile neden olan tarihi aşkları gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendiren "Maskulist", günlük hayatımızda birebir yaşadığımız olaylardan örnekler vererek erkek gözünden kadınları anlatıyor.

Mecnun Leyla'ya âşık oldu, kavuşamayınca da perişan olup çöllere vurdu kendisini. Peki Leyla ne yaptı?

Kerem, bütün dişlerini narkozsuz çektirecek kadar meftun Aslı'ya. Aslı bu aşka nasıl karşılık veriyor?

Haydi Paris korkağın teki; koskoca iki ülkeyi savaşa sokup kahraman savaşçıların ölümüne neden olan Helen'e ne demeli?

Çocukken birçoğumuzun başına gelen karşılıklı gösterme vakasını inceleyerek başlıyan Maskulist, erkek ve kadın hikâyelerini sanat, tarih, bilim ve günlük olaylardan örnekler vererek tartışmaya açıyor. Her cinsin başka anlamlar yüklediği kavramların erkek gözüyle açılımını veren kitapta Maskulizm fikri; orgazm taklidinden kadın şoförlere, rol modellerden klozet kapağı meselesine kadar neredeyse hiçbir konu atlanılmadan tartışmaya açılıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title