Haberler

"Erkek Tarafı" Filminin Galası 19 Kasım'da Gerçekleştirildi

Güncelleme:

İş Bankası Maximum Kart sahipleri "Erkek Tarafı"nın galasında oyuncularla buluştu.

İş Bankası Maximum Kart sahipleri "Erkek Tarafı"nın galasında oyuncularla buluştu

Maximum Kart'ın katkılarıyla tüm Türkiye'de vizyona girmeye hazırlanan "Erkek Tarafı" filminin galası 19 Kasım Salı akşamı Cinemaximum Kanyon'da gerçekleştirildi. Filmin oyuncularının yanı sıra özel davetliler ve basın mensuplarının katıldığı galada, sosyal medya aracılığı ile düzenlenen yarışmada gala davetiyesi kazanan İş Bankası Maximum Kart ve İş'te Üniversiteli kart sahipleri de ağırlandı. Ayrıca Maximum Kart ve İş'te Üniversiteli davetlileri arasından belirlenen 10 şanslı kart sahibi gala öncesinde filmin oyuncuları Mert Fırat, Emre Karayel, Timur Acar, Onur Ünsal, Metin Coşkun, Tuna Kırlı ile bir araya gelerek eğlenceli bir sohbet gerçekleştirdiler.

Maximum Kart'la eğlence Maximum'da!

Hayatın her alanında fırsatlar sunarken eğlenceyi de maksimumda yaşatmayı amaçlayan Maximum Kart "Erkek Tarafı" filmine sponsor olarak verdiği desteğin yanı sıra düzenlediği sosyal medya kampanyası ile sinemasever müşterilerine benzersiz bir fırsat sundu.

"Erkek Tarafı" filmi, dikkat çeken oyuncu kadrosu ve eğlenceli konusu ile sosyal medyada yakından takip edilirken filmin galasına katılmak ve filmin oyuncularıyla tanışma fırsatı yakalamak isteyen İş Bankası Maximum Kart ve İş'te Üniversiteli kredi kartı sahipleri söz konusu markaların sosyal medya hesaplarında düzenlenen yarışmaya büyük ilgi gösterdiler. 8-15 Kasım tarihleri arasında devam eden ve yalnızca filmin fragmanını seyrederek facebook hesaplarından paylaşan tüm İş Bankası Maximum Kart ve İş'te Üniversiteli kredi kartı sahiplerinin katılabildiği yarışma sonucunda çekilişte belirlenen 200 davetli sevdikleri bir kişi ile birlikte gala gecesinde yer almanın ayrıcalığını yaşadılar. Davetliler arasından yine çekilişle belirlenen 10 şanslı kart sahibi ise filmin oyuncularıyla da tanışma fırsatını yakalayarak eğlenceli bir gece geçirdiler.

Üstelik 22 Kasım'da vizyona girecek "Erkek Tarafı" filmine Cinemaximum gişelerinden biletini Maximum Kartı ile alacak olan sinemaseverlere aldıkları her bilet için bir bilet hediye edilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Maximum Kart Cinemaximum İş Bankası Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title