Haberler

Erkan Teper Avrupa Şampiyonluğunu Kaybetti

EC BOXİNG’in düzenlediği karşılaşmaya çıkan ağır sıklet boksör Erkan Teper, müsabakayı sayıyla kaybederek Avrupa şampiyonluk kemerine veda ederken, dünya şampiyonluğu için yaptığı hazırlıkları da bir süre ertelemek zorunda kaldı.

EC BOXİNG'in düzenlediği karşılaşmaya çıkan ağır sıklet boksör Erkan Teper, müsabakayı sayıyla kaybederek Avrupa şampiyonluk kemerine veda ederken, dünya şampiyonluğu için yaptığı hazırlıkları da bir süre ertelemek zorunda kaldı.

Mücadele sonrası konuşan ağır sıklet boksör Erkan Teper, "Bugüne kadar 16 maçta hiç yenilgim yoktu ilk yenilgimi aldım. Bu bokstur yenmek de var yenilmek de. Muhammed Ali de Mike Tyson da yenildiler ancak önemli olan yeniden ayağa kalkarak kaldığımız yerden devam edebilmek. Ben de en kısa zamanda kalkarak kaldığım yerden yoluma devam edeceğim o dünya şampiyonluğunu mutlaka ülkeme getirerek, milletimize hediye edeceğim" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Erkan Teper Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title