Haberler

Erkan Petekkaya: Sevişme Sahnelerinde Asla Oynamam

Güncelleme:

Ünlü oyuncunun bir gazeteye verdiği röportajında "Asla sevişme sahnelerinde oynamam" demesi akıllara 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisindeki tecavüz sahnesini getirdi.

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, İzzet Çapa'yla röportaj yaptı. Deli dolu bir çocukluk geçirdiğini ve pilot olmak istediğini söyleyen Petekkaya, otobüs durağında tesadüfen karşılaştığı bir kız sayesinde hayatının değiştiğini ve oyuncu olma kararını aldığını söyledi.

"SEVİŞME SAHNELERİNDE OYNAMAM"

Röportajında kendisinin de Türkan Şoray gibi kurallara sahip olduğuna değinen Petekkaya, "Benim de Türkan Şoray kurallarım var, sevişme sahnelerinde asla oynamam" dedi.

ALİ KAPTAN CEMİLE'YE TECAVÜZ ETMİŞTİ

Petekkaya'nın bu sözü, akıllara 2011'de Kanal D'nin fenomen haline gelen "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisini getirdi. Dizide Ali Kaptan rolünde oynayan Petekkaya, eski eşi Cemile'nin evlilik teklifini kabul etmemesi üzerine Cemile'nin tüm direnişlerine rağmen ona tecavüz etmişti, Cemile, bu ilişkiden sonra hamile kalmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Erkan Petekkaya Türkan Şoray İzzet Çapa Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

sewinç:

en güzel kaliteli ve rol yetenegine sahip bir aktörlerden biri erkan petekkaya

4
2
yanıtYanıtla
emineMobil-ANDROID:

kivanc tatlitug ile oynarsa superrrr olur dizi reyting rekoru olur. ama murat yildirim ile oynarsa tabiki dizi tutmaz

3
1
yanıtYanıtla
TonyMobil-IOS:

Sen neyin oyuncususun oyuncunun kurali olmaz hanzoo

2
2
yanıtYanıtla
Bravo,Mobil-IOS:

Bütün oyuncular sizin gibi düşünse keşke

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title