Haberler

Erkan Petekkaya'nın Dizisi Kayıtdışı, Reyting Yarışına 8 Bölüm Dayanabildi

Güncelleme:

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Dolunay Soysert ve Songül Öden gibi isimlerin yer aldığı Kayıtdışı dizisi ekranlara 8 bölüm dayanabildi. Dizi bu hafta final yapacak.

Fox TV'nin büyük umutlarla başlayan dizisi Kayıtdışı, güçlü oyuncu kadrosu ile reytingleri alt üst etmesi bekleniyordu. Ancak dizi 8. bölüm ile final yapacak.

İSTEDİKLERİ BAŞARIYI ELDE EDEMEDİLER

Erkan Petekkaya, Songül Öden, Dolunay Soysert ve İsmail Hacıoğlu gibi önemli isimlerin yer aldığı Kayıtdışı dizisi reytinglerde bir türlü aradığı başarıyı yakalayamadı. Erkan Petekkaya'nın ayak bileği kırılınca diziye ara verilmişti. Bu arada izleyiciyi iyice soğuttu. Yapım ekibi 8. bölüm itibariyle final kararı aldı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Dolunay Soysert Erkan Petekkaya Fox TV Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

yorumcu:

ülkemizdeki dizilerin ömrü 5 bölümdür. ilk 5 bölüm çoğunlukla güzel ve sürükleyici. fakat sonrasında konu bütün dizilerle aynı hale geliyor. tahmin edilebilirlik artıyor ve seyir zevki düşüyor. veee final. .

2
0
yanıtYanıtla
MERT:

Hiç şaşırmadım çünkü: oyuncu istediği kadar ünlü yada başarılı olsun senaryo sağlam değilse iyi kurgu yoksa aksiyon , entrika, vb. eksikse tabi ki millet sıkılır ve izlemez ilk üç bölüm severek izledim sonra dizinin senaryosu saçmaladı ve baydı. . zaman kaybına dönüştü. . normal ve fox ta bizim hikaye dizisi için söyleyeyim 15 bölüm dayanmaz kaldırılır. :)

2
0
yanıtYanıtla
Benetti:

Ulan bi dizi kalkarmı be ilk bölümünden finaline kadr muhteşemdi

yanıt0
yanıt0
Eren:

İzleyici kitlesi belli bir senaryo formatına tam adapte olmuşken senaryolar birdenbire formatından çıkıyor konu dağılıyor yeni yüzler de eklenince bazı dizilerin reytinginde düşüş oluyor bence senaristler bu önemli noktayı gözden geçirmeli.

2
0
yanıtYanıtla
Zafer:

Biktim bu dizilerden aksamlari tvyi acmiyorum facede youtubda gezinip playstation oynuyorum bunlardan daha iyi

1
0
yanıtYanıtla
razı:

reklamını iyi yapamadılar

0
0
yanıtYanıtla
berk:

Boyle dizilerle milleti iyice agresif yapmayın, reklamından bile başım agridi.

0
0
yanıtYanıtla
Esen:

Cukur a dayanamadı tabii. Yazık oldu.

0
0
yanıtYanıtla
boşversene:

bence senaryo devam ettiremedi kendini

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title