Haberler

Erkan Petekkaya'nın Dizisi Kayıtdışı, Reyting Yarışına 8 Bölüm Dayanabildi

Güncelleme:

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Dolunay Soysert ve Songül Öden gibi isimlerin yer aldığı Kayıtdışı dizisi ekranlara 8 bölüm dayanabildi. Dizi bu hafta final yapacak.

Fox TV'nin büyük umutlarla başlayan dizisi Kayıtdışı, güçlü oyuncu kadrosu ile reytingleri alt üst etmesi bekleniyordu. Ancak dizi 8. bölüm ile final yapacak.

İSTEDİKLERİ BAŞARIYI ELDE EDEMEDİLER

Erkan Petekkaya, Songül Öden, Dolunay Soysert ve İsmail Hacıoğlu gibi önemli isimlerin yer aldığı Kayıtdışı dizisi reytinglerde bir türlü aradığı başarıyı yakalayamadı. Erkan Petekkaya'nın ayak bileği kırılınca diziye ara verilmişti. Bu arada izleyiciyi iyice soğuttu. Yapım ekibi 8. bölüm itibariyle final kararı aldı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Dolunay Soysert Erkan Petekkaya Fox TV Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

yorumcu:

ülkemizdeki dizilerin ömrü 5 bölümdür. ilk 5 bölüm çoğunlukla güzel ve sürükleyici. fakat sonrasında konu bütün dizilerle aynı hale geliyor. tahmin edilebilirlik artıyor ve seyir zevki düşüyor. veee final. .

2
0
yanıtYanıtla
MERT:

Hiç şaşırmadım çünkü: oyuncu istediği kadar ünlü yada başarılı olsun senaryo sağlam değilse iyi kurgu yoksa aksiyon , entrika, vb. eksikse tabi ki millet sıkılır ve izlemez ilk üç bölüm severek izledim sonra dizinin senaryosu saçmaladı ve baydı. . zaman kaybına dönüştü. . normal ve fox ta bizim hikaye dizisi için söyleyeyim 15 bölüm dayanmaz kaldırılır. :)

2
0
yanıtYanıtla
Benetti:

Ulan bi dizi kalkarmı be ilk bölümünden finaline kadr muhteşemdi

yanıt0
yanıt0
Eren:

İzleyici kitlesi belli bir senaryo formatına tam adapte olmuşken senaryolar birdenbire formatından çıkıyor konu dağılıyor yeni yüzler de eklenince bazı dizilerin reytinginde düşüş oluyor bence senaristler bu önemli noktayı gözden geçirmeli.

2
0
yanıtYanıtla
Zafer:

Biktim bu dizilerden aksamlari tvyi acmiyorum facede youtubda gezinip playstation oynuyorum bunlardan daha iyi

1
0
yanıtYanıtla
razı:

reklamını iyi yapamadılar

0
0
yanıtYanıtla
berk:

Boyle dizilerle milleti iyice agresif yapmayın, reklamından bile başım agridi.

0
0
yanıtYanıtla
Esen:

Cukur a dayanamadı tabii. Yazık oldu.

0
0
yanıtYanıtla
boşversene:

bence senaryo devam ettiremedi kendini

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title