Haberler

Ergin Ataman, Fenerbahçe Ülker Maçında Cezalı

Güncelleme:

Anadolu Efes maçında kendisi iki teknik faul alan ve bu nedenle otomatikman diskalifiye edilen Ergin Ataman, kurallara göre Fenerbahçe Ülker maçında görev yapamayacak.

Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, Türkiye Basketbol Ligi'ndeki Anadolu Efes maçında iki teknik faul alarak diskalifiye olan Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman'ın gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe Ülker karşılaşmasında cezalı duruma düştüğünü söyledi.

YANLIŞ ANLAMIŞ

Özyer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ergin Ataman'ın maç sonu basın toplantısında "Fenerbahçe Ülker derbisinde takımın başında bulunacağı" yönündeki açıklamasının yanlış anlamadan kaynaklandığını dile getirdi.

FENERBAHÇE MAÇINDA YOK

Ataman'ın verilen ilk teknik faulün direkt kendisine değil, benche çalındığını zannettiğini ve bu nedenle ceza almayacağını düşündüğünü aktaran Özyer, "Karşılaşmanın ardından maç raporunu inceledik ve her iki teknik faulün de direkt olarak çalındığını gördük. Anadolu Efes maçında, hakemler iki teknik faulü de direkt Ergin Ataman'a vermişler. Bu nedenle Fenerbahçe Ülker maçında takım başında bulunamayacak. Ergin Ataman hocamız, bir sonraki lig maçımızda cezalı duruma düştü" ifadelerini kullandı.

DEV MAÇ EFES'İN

Öte yandan Anadolu Efes, oldukça çekişmeli geçen bir maçın ardından Galatasaray Liv Hospital'i 77-75 yendi.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Ülker Ergin Ataman Anadolu Efes Murat Özyer Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Deniz6:

Farketmez biz onu ne hoca olarak ne insan olarak kabul etmiyoruz zaten

5
1
yanıtYanıtla
seven ali:

galatasaraylilarin karakteri bu her zaman oldugu gibihep ayni nakara

1
0
yanıtYanıtla
tufan ayvalık:

bunlar yine sahadan kaçar gelmezler başkanları kaçar sporcuları kaçar takımları kaçar sonra lak lak lak yaparlar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title