Haberler

Erdoğan, Yargıtay Başkanı'nın Oğluna Nikah Şahitliği Yaptı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay Başkanı Osman Arslan'ın oğlunun nikahında şahitlik yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay Başkanı Osman Arslan'ın oğlunun nikahında şahitlik yaptı.

Arslan'ın, Hazine Müsteşarlığında çalışan oğlu Orhan Arslan, İller Bankası tesislerinde düzenlenen törenle hayatını ODTÜ Jeoloji Bölümünde görevli Şebnem Ökten ile birleştirdi.

Arkadaşlıkları üniversite yıllarında başladığı bildirilen genç çiftin nikahını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydı.

Nikahta çiftin şahitliklerini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eski Yargıtay Başkanlarından Mehmet Uygun, emekli hakim Ahmet İnan ile Prof. Dr. Hasan Yazıcıgil yaptı.

Erdoğan, çifte nikah kıyıldıktan sonra mutluluk dilerken, ''Kendilerine Allah'tan mutluluk diliyorum. İnşallah vatana millete hayırlı nesiller yetiştirirler. Evlilik uzun bir yolculuk, zaman zaman sıkıntılar olabilir. Bunların hepsi fedakarlıkla aşılır. Allah muhabbetinizi artırsın'' dedi.

Başbakan Erdoğan, ''Tecrübeler şunu gösteriyor ki, eğer aile cüzdanını erkeğe verirseniz aradığında bulamayabilir, ama hanıma verilirse her aradığınızda bulursunuz'' diyerek evlilik cüzdanını geline verdi.

Gelin Şebnem Ökten'in anne ve babasının Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesinde profesör oldukları belirtilirken, düğünde yargı, tıp ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli bir araya geldi.

Düğüne Erdoğan'ın yanı sıra, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Adalet Bakanı Cemil Çiçek, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Anayasa Mahkemesi Başkanı Tülay Tuğcu, Danıştay Başkanı Sumru Çörtoğlu, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Nuri Ok, MGK Genel Sekreteri Yiğit Alpogan, yüksek yargı organlarının üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Öte yandan Erdoğan, akrabası Fatih Erdoğan ile Asuman Ardıç'ın Bilkent Oteli'ndeki nikah törenine de katıldı.

Nikahı Gökçek'in kıydığı törende, nikah şahitliklerini Erdoğan ile İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title