Haberler

Erdoğan'dan paylaşımlarıyla tartışma yaratan AK Partililere tepki: Bizim lügatımızda milletle arasına mesafe koyma yoktur

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin bugünkü grup toplantısında son dönemde yaptıkları paylaşımlarla tartışma yaratan partililere de tepki gösterdi. Erdoğan, "Bizim lügatımızda böbürlenme yoktur. Millete tepeden bakma, milletle arasına duvarlar örme, mesafe koyma asla ve asla yoktur. Biz bu milletin ta kendisiyiz" dedi. Hatırlanacağı üzere Şebnem Bursalı'nın ıstakoz, Ekrem Yavaş'ın "Aç Türkler geliyor" ve Hüseyin Filiz'in Maldivlerden yaptığı paylaşım tepki çekmişti.

AK Partili isimlerin son dönemde art arda yaptıkları paylaşımlar yalnızca muhalefet kanadında değil, parti içinde de tartışmalara neden oldu.

ART ARDA TARTIŞMA YARATAN PAYLAŞIMLAR

Ak Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco Yat Kulübü'nde ıstakoz yerken yaptığı paylaşım, AK Partili eski vekil ve belediye başkan adayı Hüseyin Filiz'in Maldivler'den yaptığı tatil paylaşımı derken Balıkesir'in Sındırgı ilçesinin önceki dönem belediye başkanı Ekrem Yavaş'ın "Çekilin aç Türkler tatilden dönüyor" mesajı gerilimi iyice tırmandırdı.

ERDOĞAN: BİZ BU MİLLETİN TA KENDİSİYİZ

31 Mart seçimlerinin ardından bugün partisinin ilk grup toplantısına çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde bu paylaşımlar da vardı. İsim vermeden bu kişilere tepki gösteren Erdoğan, "Bizim lügatimizde böbürlenme yoktur. Millete tepeden bakma, milletle arasına duvarlar örme, mesafe koyma asla ve asla yoktur. Her zaman söylüyorum. Biz bu milletin ta kendisiyiz. Biz, siyaseti birilerine imtiyaz sağlamak, makam, kültür ve unvan dağıtmak için de yapmıyoruz.

"OLUŞAN ZAFİYETLERİ SÜRATLE GİDERMEK BOYNUMUZUN BORCU"

Hangi konumda olursak olalım hepimiz bu makamlarda milletimize ve Türkiye'ye aşkla hizmet etmek için bulunuyoruz. Bu konuda oluşan zafiyetleri süratle gidermek boynumuzun borcudur.

"VATANDAŞLARIMIZIN MESAJLARINI EN DOĞRU ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİZ"

Bakılmadık, incelenmedik, üstü açılmadık hiçbir nokta bulunmadan muhasebe ve murakabe sürecimizi neticelendireceğiz. Bize destek olanlarla birlikte sandığa gitmeyenlerin, gidip farklı tercihlerde bulunan vatandaşlarımızın mesajlarını en doğru şekilde okuyacak, değerlendirecek, gelecek dönemdeki yol haritamızı belirlerken bunlardan muhakkak istifade edeceğiz.

"TUZAKLAR PEŞİNDE KOŞANLARIN SİNSİ OYUNLARINA GELMEYECEĞİZ"

Ama bu süreci partimizin geleneklerine, davamızın prensiplerine uygun şekilde yürüteceğiz. Partimizin tökezlemesini bekleyen rakiplerimizi asla sevindirmeyeceğiz. Küçük hesaplar ve küçük tuzaklar peşinde koşanların sinsi oyunlarına gelmeyeceğiz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Şebnem Bursalı Hüseyin Filiz Ekrem Yavaş AK Parti Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500

Yorumlar (12)

Cerkez Ethem:

Tam tersi hepsi sizde var.

66
11
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

burada mağdur olan yalnız biri var oda tabaktaki ıstakoz

62
1
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

Kesinlikle!

yanıt16
yanıt0
Doğrucu vatandaş:

"Bizim lügatımızda milletle arasına mesafe koyma yoktur" ben yanlış okuyorum galiba! Aşırı komik!!! :)))

47
8
yanıtYanıtla
Nurullah Aydın:

mal bizim derken kendini ifade etmek istemiş mesafe koyanlara temizlik yapacağım demiş sende anlayacak o beyin yok

yanıt8
yanıt20
Zafer ÖZEVLİ:

çok komik . bol keseden vermiş rais

yanıt5
yanıt1
osman kara kara:

Milletle arasına en büyük mesafe koyan sensin

37
6
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

Onun için saraylarda yaşıyorsun. Amerikan Başkanlarında bile böyle bir lüks yok.

36
7
yanıtYanıtla
Adsız biri:

Dedi ve sarayına döndü kibir abidesi

35
6
yanıtYanıtla
Kralçıplak:

Medyaya yansımayan daha nice olaylar var, bunlar tesadüfen ortaya çıkanlar

32
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title